Безбрoй детски усмивки озариха община Костинброд в празничния 1-ви юни

1200 преглеждания

Редица празнични мероприятия зарадваха децата на община Костинброд

Редица празнични мероприятия зарадваха децата на община Костинброд за 1 юни - Международния ден на детето.

Община Костинброд организира за децата празник на открито на централния градски площад „Иван Вазов“.

За най-специалните гости на празника – децата на Костинброд, имаше весели игри, арт ателиета, забавление с балони, песни и танци. Местната комисия по борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни организира томбола с награди. Малки и големи празнуваха своя празник с разнообразна програма и добро настроение.

На празника на децата в град Костинброд присъстваха Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд, Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и общински съветници.

Село Петърч отпразнува подобаващо Деня на детето. Аниматори забавляваха най-малките жители на селото. Да поздрави малчуганите бе и кметът –  Борислав Борисов.

Денят на детето в село Градец беше отбелязан с много весело настроение. Кметът –  Искра Димитрова зарадва децата с фокусник, игри, песни и танци.

На 1 юни празнуваха и децата от Дневен център за работа с деца на улицата .

Екипът на ЦОП „Промяна“ отпразнува Международния ден на детето и осмия си рожден ден. Потребителите на Центъра пяха, танцуваха, играха различни игри и се забавляваха.

Гости на празненството бяха инж. Теодора Гогова – зам.-кмет, Тереза Власайкова – секретар на МКБППМН, Таня Иванова – началник отдел „Социални и хуманитарни дейности“ и Лиляна Иванова – социални дейности в община Костинброд.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук