Започна кандидатстването за седмото издание на b2b Media Awards

641 преглеждания

Отличията са за иновативни, гъвкави и социално-отговорни компании

Най-стабилните, най-гъвкавите и най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в седмото издание но b2b Media Awards 2021 до 4 юли включително, а официалната церемония по награждаване ще е на 14 юли 2021 година. 

Отличията са за иновативни, гъвкави и социално-отговорни компании, които продължават своето развитие дори и след пандемията. За първи път се приемат номинации и за приз „Изпълнителен директор на годината“.

Топ категориите за 2021 година са: Предприемачество в пандемия, Кампания с кауза в пандемия и Социален проект в отговор на пандемията.

За първи път ще бъдат връчени призове като Иновативна бизнес стратегия/бизнес трансформация на годината, а също и CEO на годината.

Голямата награда ще бъде присъдена за Иновация във време на пандемия.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани в различните кампании - CSR, PR или кампания за работодателска марка. 

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, но проекти за подпомагане на ризлични групи от обществото по време на пандемията.

Отличията в над 20 категории ще си поделят бизнеси и предприемачи с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

В конкурса отново се приемат номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.

По време на официалната церемония на 14 юли 2021 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда. 

За да подадете своята кандидатура, моля попълнете онлайн формата за кандидатстване

Повече за конкурса може да прочетете ТУК.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове