Изграждат нов физкултурен салон в СУ „Христо Ботев“-гр. Драгоман

1308 преглеждания

Общината обяви проекта на инвестиционното предложение

Нов физкултурен салон ще има в СУ „Христо Ботев“-гр. Драгоман. Това става ясно от обява за инвестиционно намерение, публикувана на официалния сайт на местната администрация.

На заинтересованите лица и общественост се съобщава, че има инвестиционно предложение за Проект „Изграждане и обзавеждане на физкултурен салон в СУ „Христо Ботев“ – УПИ I, кв. 5, гр. Драгоман, община Драгоман“.

Инвестиционното предложение предвижда изграждане на физкултурен салон в двора на СУ „Христо Ботев“, кв. 5, което да бъде свързано с топла връзка със сградата на училището, като не се прекъсват подходите към вътрешните дворове. Сградата ще се проектира така, че да дава възможност за практикуването на пълноценни спортове като волейбол, баскетбол, тенис на маса, тенис на корт и бадминтон.

Ще бъдат изградени следните помещения в сградата: Входно фоайе, съблекални – към тях санитарни и душови помещения, помещения за хигиенично поддържане, стая за учители, помещение за пособия и др.

За контакти: Боряна Богданова, общ. Драгоман, тел: 0879 103 411 – Гл.специалист „Оперативни програми и европроекти“

Писмени становища и мнения по отношение на инвестиционното предложение се приемат в РИОСВ, гр. София – 1618, бул. “Цар Борис ІІІ” No 136, ет. 10, e-mail: riosv@riew-sofia.org Приложение: 1.Информация по чл.4, ал.3 от Наредбата за ОВОС.

EspressoNews