Сдружение „Заедно за чиста природа“ с подкрепата на Община Божурище с информационна кампания за каузата „НЕ на златодобива в Община Божурище“

711 преглеждания

От 10.04.2024 г. всяка сряда, петък и неделя през април ще се обсъжда всичко по темата, на живо, в засегнатите села от община Божурище

Сдружение „Заедно за чиста природа“ с подкрепата на Община Божурище с информационна кампания за каузата „НЕ на златодобива в община Божурище“:

"Мили хора, както говорихме, дойде време за информационната кампания, свързана с каузата ни, а именно, че не желаем никакви проучвателни дейности и потенциално изграждане на мина на територията на община Божурище!
От 10.04.2024г. всяка СРЯДА, ПЕТЪК и НЕДЕЛЯ през АПРИЛ ще можем да обсъдим всичко, което ви интересува по темата, НА ЖИВО, в засегнатите села от община Божурище.
Тема на срещите: Информация относно проучвателнте дейности, какви са вредите при създаването на мина в гъсто заселена територия, какви стъпки предприемаме за спиране осъществяването на проект „Златуша“, хронология на събитията, отворени въпроси.
Цел на срещите: Информиране на обществеността и популяризиране на каузата „НЕ на златодобива в община Божурище“.
Организатори: представители на Сдружение „Заедно за чиста природа“ с подкрепата на Община Божурище.
Заедно можем да постигнем успех!"
 
Източник и сн.: НЕ на златодобива в Община Божурище, ФБ