Поздравителен адрес от кмета на община Драгоман за първия учебен ден

3515 преглеждания

Андрей Иванов поздрави учители, ученици и родители

Поздравителен адрес по повод първия учебен ден в Драгоман отправи кметът Андрей Иванов, чрез официалния сайт на община Драгоман. С него той честити първия учебен ден на учители, ученици и родители:

„Уважаеми учители,

Скъпи учители и родители,

Първият учебен звънец е покана да прекрачите прага па родното училище с любов към знанието. 15-ти септември е сред най-значимите дати в българския календар. Ден, в който сърцата на деца, учители и родители бият в един ритъм.

Скъпи ученици, нека заедно поставим началото на една успешна учебна година. Пожелавам Ви неуморима воля и непрекъсната жажда за нови знания. Не се отказвайте от мечтите си, те са Вашите криле. Не се страхувайте от трудностите, а ги побеждавайте.

Уважаеми преподаватели, желая Ви здраве, спокойна и успешна учебна година изпълнена с удоволствие от труда Ви и постигнатите резултати. Нека новата 2019/2020 учебна година да открие пред всички Вас нови възможности за развитие, интригуващи предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите с успех.

Уважаеми родители, гордейте се с успехите на Вашите деца. Насърчавайте ги и бъдете търпеливи в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване и усъвършенстване. Сигурен съм, че тук ще открият и развият своите таланти, знания и умения.

На добър час!

Успешна 2019/2020 учебна година!

АНДРЕЙ ИВАНОВ

КМЕТ На ОБЩИНА ДРАГОМАН“

EspressoNews