Взривяващо шоу в Костинброд в първия ден на Луда Надпревара

673 преглеждания

В първата битка премериха сили представителки на нежният пол

Взривяващо шоу, каскади, пушек и много изненади белязаха първия ден на първото събитие на Луда Надпревара за сезон 2022 година.

На пук на времето, участниците се раздадоха до последни ламарини. Дори дъжда не успя да развали доброто настроени на публиката и мотивира още повече участниците да дават всичко от себе си.

В първата битка премериха сили представителки на нежният пол. Ослепителната красавица от Костинброд Ива от Барбаршоп мери сили с гост звездата в надпреварата Жана Бергендорф. Местното Поло показа завидна здравина и се класира за втория ден на събитието.

Втората битка бе между Бобо отново от отбора на Барбарите и отстрани съперника си на арената на гладиаторските битки. Пунтото на Алекс показа, че е най-добро в кал и лошо време. В тройна битка между Опел Астра, Поло и БМВ, се затвърди твърдението, Полото цяло целеничко е готово за битка в утрешния ден.

Много тежки закани дадоха и професионално оборудваните автомобили, Мерцедеса или Астрата ще остане последният останал на ход.

Пламтяща кола, газещ чудовищен джип, каскади, бяха само малка част от зрелището, което бяха приготвили организаторите. Награди от партньори на събитието бяха предоставени както на участниците, така и на зрителите.

На събитието присъстваха кметът на община Костинброд - Трайко Младенов, зам.-кметовете инж. теодора Гогова и Александър Ненов и общински съветници.

Източник: Луда Надпревара, Община Костинброд

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук