Вокалът на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън и Б.Т.Р. с концерт, ден преди Врачанския панаир

656 преглеждания

На панаирната сцена ще се качат „Тангра“, Ицо Хазарта, Братя Аргирови и Краси Радков

Мащабен концерт на легендарния солист на рок бандата „Юрая Хийп“  - Джон Лоутън и музикантите от култовата група Б. Т. Р. ще се проведе на 13 септември, ден преди началото на Врачанския есенен панаир.

Официалното откриване на 131-то издание на традиционното есенно изложение е на 14 септември. На панаирната сцена, пред стадион „Христо Ботев“ ще се качат музикантите от любимата на няколко поколения българи група „Тангра“, които ще припомнят златните хитове „Богатство“, „Любовта, без която“, както и шлагера от филма „Оркестър без име“ - „Нашият град“.

Обичаният врачанин, топ комикът - Краси Радков ще забавлява жителите и гостите на Враца в комедийната вечер на 15 септември.

Един от най-популярните рапъри - Ицо Хазарта също е част от културната програма на традиционното изложение. Съоснователят на най-успешната рап група Ъпсурт ще се качи на сцената на 16 септември.

131-то издание на Врачанския есенен панаир ще бъде закрито с концерт на легендарния дует, чиито песни и днес са хитови - Братя Аргирови. На 17 септември, известните близнаци Благовест и Светослав ще изпълнят вечните песни „Замирисва на море“, „До вчера“, „Точно в пет“ и др.

Тазгодишното издание на есенното изложение е посветено на 160-тата годишнина от рождението на големия индустриалец Мито Орозов.

EspressoNews

Снимки: Община Враца