Годишен хороскоп за 2020: Зодия Водолей

276 преглеждания

Водолеят е въздушен знак, ръководен от Уран. Годината е много обещаваща и ще е изпълнена с енергия

Водолеят е въздушен знак, ръководен от Уран. Годината е много обещаваща и ще е изпълнена с енергия.
 
Любов и връзки
През 2020 стабилността, сигурността, бракът и сериозните връзки няма да са ваша сила. Възможно е дори да загубите приятелства. Ще осъзнаете как не разбирате другите и как те не ви разбират. Трябва да научите още неща, а това няма да се промени и през следващата година.
 
Кариера
Ще откриете нови начини да правите нещата. Ще получите нови идеи, които ще са наистина добри. Бъдете уверени и другите ще ви имат повече доверие. Не е добра година за започване на нов проект или бизнес. Отделете време на сегашните си занимания, като ги насочите в нова посока. Ще получите така чаканото признание в края на годината.
 
Финанси
През 2020 парите ще ви открият. Толкова сте се фокусирали върху тях през последните години, че сега е време да ги получите. Ще се радвате на по-големи продажби, бонуси и признания. През пролетта ще е добре да потърсите помощ и съвети за финансите си, а в края на годината ще усетите положителната промяна.
 
Здраве

Ще откриете нови алтернативни начини за поддържане на добро здраве. Защо не ги изпробвате? През последните години не сте боледували, но по-рано през 2020 може да се случи. Няма да е нещо сериозно. Всички проблеми във връзката ви ще предизвикват стрес, но се опитайте да го избегнете. Всички знаем колко вреден е той!

Годишен хороскоп и за другите зодии виж ТУК.

Източник: Dama.bg, снимка: Pixabay.com

EspressoNews