Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов дари 30 комплекта със защитни средства на Община Сливница

464 преглеждания

Дарението е предназначено за служителите от администрацията на Община Сливница, както и за работещите в „Социалния патронаж“

Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Ципов дари днес на Община Сливница 30 комплекта със защитни средства. Комплектите включват защитни облекла, шлемове и маски за многократна употреба от високо качество.
 
Дарението е предназначено за служителите от администрацията на Община Сливница, както и за работещите в „Социалния патронаж“. 

„Естеството на работа на тези хора е такова, че са в непрекъснат контакт с други лица. Това ги излага на риск от заразяване с COVID-19. Надявам се, че дарените предпазни маски, облекла и шлемове ще осигурят достатъчно добро ниво на защита и ползвателите им ще могат спокойно да извършват своите служебни задължения“, сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ след като връчи комплектите на кмета на община Сливница Васко Стоилков.

„Изключително съм благодарен на г-н Ципов за помощта, която ни оказва в този тежък за всички момент. Дарените лични защитни средства ще влязат веднага в употреба. Радвам се, че дори в тези времена хората показват солидарност и правят добри дела. Това ми дава увереност, че ще се справим с предизвикателството на коронавируса“, заяви на свой ред кметът Стоилков.
 
Източник: Община Сливница, снимка: freepik
 
Oбщина Сливница с онлайн въпроси и отговори относно COVID-19
Задълженията към община Сливница вече могат да се плащат чрез мобилно приложение

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук