Почивка за Козирозите, пари за Телците

107 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 17 декември

Този вторник предлага почивка за Козирозите, финансови успехи за Телците и добри новини за Овните. Водолеите да не взимат прибързани решения.

Овен

Днес ви очакват много добри новини. Можете да си отдъхнете вече, но не бързайте с новите планове. Ще имате други ангажименти, за които ще разберете в най-скоро време.

Телец

Отваря ви се много добра възможност да спечелите или да спестите пари. Който и вариант да ви се случи, ще сте на печалба.

Близнаци

Този вторник ще усетите и разберете истинската сила на приятелството. Бъдете благодарни, че имате такива хора около вас и вярвайте, че щастието съществува.

Рак

Днес ви се отдава добра възможност да докажете любовта си към партньора. Не пестете сили, фантазия, изразни средства и емоции.

Лъв

През целия ден ще имате затруднения с това да се съсредоточите, затова не се заемайте с важни задачи. Оставене инициативата на хората около вас.

Дева

Този вторник ви очакват множество предизвикателства. Трябва да съберете сили и да довършите всичко, което сте започнали преди време. Не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старите ангажименти.

Везни

Извлечете полза от чуждия опит и се вслушвайте в съветите на по-преживелите от вас. Поучете се от грешките на другите. Вечерта се отдайте на релакс и на забавления.

Скорпион

Днес е подходящ ден както за делови, така и за лични срещи. Възможно е да се сближите с някого, с когото досега сте били в лоши отношения.

Стрелец

Този вторник можете да се отдадете на напрегната работа, тъй като ще постигате изключително добри резултати. Това ще ви вдъхнови, но бъдете търпеливи и не пришорвайте нещата.

Козирог

През този ден, ако не сте решили да се правите на герой, можете спокойно да си отдъхнете и да възложите задачите и отговорностите ви на друг.

Водолей

Днес сте прекалено спонтанни. Внимателно обмисляйте всяко едно ваше решение и се пазете от недобре обмислени действия. Скоро нещата може да изглеждат по друг начин.

Риби

Този вторник ще имате много теми за размисъл. Все пак се съсредоточете върху тази, от която се очаква да доведе до най-много резултати за вас.

Източник: 24novini.bg