Ролпласт дари врата на параклис „Св. Великомъченик Георги Победоносец“ в Драговищица

1629 преглеждания

Дарението е част от програмата за корпоративно социална отговорност на компанията

Лидерът в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - Ролпласт дари врата на новостроящия се параклис „Св. Великомъченик Георги Победоносец“, в костинбродското село Драговищица.

Дарението е част от програмата за корпоративно социална отговорност на компания Ролпаст и подкрепа на местните културни и образователни институции. През април 2019 г., компанията дари ново съоръжение за забавления и игри на ОДЗ „Радост“, в Костинброд, а през изминалата година бе направен освежителен ремонт в детската част на библиотеката в Костинброд, както и дарение на книги, събрани от децата на служителите.

За Ролпласт:

Създадена през 2000 г. като компания, специализирана в производството и продажбата на външни и вътрешни щори, днес РОЛПЛАСТ е един от водещите производители на прозорци, врати и щори в Европа.

Екипът на компанията, има за цел да отговори на изискванията на всеки клиент като се стреми да му осигури отлично обслужване и избор от богата гама продукти, налагащи стандарти за качество и иновативност.

Следете Ролпласт във фейсбук: https://www.facebook.com/Rollplast.Ltd/

EspressoNews