Седмичен хороскоп 17 – 23 октомври

216 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен първата половина на седмицата, е благоприятна за укрепване на партньорските отношения. Може би вашите отношенията в брака не се отличават с особена топлина и грижовност, но действията на партньора ще говорят за неговата надеждност и отговорност. При това положение битовите въпроси ще могат бързо да се решат, а и вашата половинка ще поеме пълна отговорност за всичко. Периода също е добър момент за общуване с другите. Около вас ще има хора, които са готови да ви съдействат и помагат по въпросите, които ви интересуват.

Но през втората половина на седмицата, е възможно партньорските отношения да се усложнят. Това важи както за бизнес партньорствата, така и за брачните отношения. Препоръчително е да бъдете търпеливи и да се вслушвате внимателно в желанията на любимия човек. Може би някои проблемни въпроси, които са останали неразрешени в миналото, ще изплуват отново. Но не бързайте да правите заключения и да изгаряте мостове. Сега всичко е доста нестабилно и несигурно и все още не са назрели сериозни условия, за промени в партньорството.

ТЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Телец първата половина на седмицата, е благоприятна за решаване на материални и финансови въпроси. Това е чудесно време за всякакви професионални дейности, които допринасят за увеличаване на доходите. Колкото по-високи доходи имате, толкова по-бързо ще може да решите належащите материални проблеми. Използвайте това време, за да придобиете практически полезни умения, които в бъдеще ще ви бъдат полезни в домашната работа.

През втората половина на седмицата е препоръчително да обърнете специално внимание на здравето си. Проблема е, че сега има повишена вероятност хроничните заболявания да напомнят за себе си. Опитайте се да се обличате според времето, следете за температурата, избягвайте течения и преохлаждане. Претоварването на работното място също може да провокира влошаване на здравето. Необходимо е да водите спокоен и премерен начин на живот, като не забравяте за правилното хранене и гимнастика.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, ще бъдат настроени на творческа вълна. Това е добър момент да започнете сами да учите някакъв занаят, който изисква да покажете своите способности в изкуството, изобретателност и въображение. Също така по това време вашата романтична връзка може да укрепне. Ще имате шанс да се убедите в чувствата на любимия човек, който от своя страна ще прояви отговорност и надеждност по важни за вас въпроси.

Но през втората половина на седмицата, ще ви се наложи сериозно да преосмислите любовните си отношения. Може да преживеете кавга или раздяла с любим човек. Това може да бъде повод да преоцените поведението си и да разберете колко ви е скъп човекът до вас и като цяло дали любовта към него все още живее в сърцето ви. Това време може да бъде свързано с опити за връщане на прекъснати по-рано връзки, за възобновяване на предишни отношения.

РАК:

Представителите на зодия Рак през първата половина на седмицата, им предстои чудесно време за занимания със сериозни духовни практики. Тези, които изучават и прилагат йога, чигонг, четат псалми или се занимават с автогенно обучение, ще могат да постигнат значителен напредък. Вие сте особено добри в техниките, насочени към способността да контролирате самостоятелно вътрешните функции на тялото и да балансирате душевното си състояние. Също така е подходящо време да останете на спокойствие в тишина и уединение - така ще ви бъде по-лесно да осмислите и подредите събитията от последно време.

Но през втората половина на седмицата са възможни проблеми в семейните отношения и нещата в дома коренно да се променя. Вероятно по някаква причина отношенията с близките ще се влошат и ще ви стане по-трудно да оставате под един покрив с членовете на семейството. Това време ще бъде най-трудно за тези, които са обвързани и живеят в едно жилище с родителите си.

ЛЪВ:

На представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, им предстои чудесно време за срещи и общуване с приятели и познати. Може да успеете да разширите социалния си кръг, ако се опитате да намерите хора близки на вас по дух. Тези търсения могат да ви отведат до хоби клубове, танцови и спортни групи и други дейности, към които имате интерес. Това са дните, в които ще сте заобиколени от приятелски настроени хора, които ще са готови да ви помогнат по всеки въпрос. Импровизираните пътувания с цел пикник, ще се развиват добре.

Но през втората половина на седмицата, ще бъдете изправени пред дилема: или да поддържате широки контакти с приятели и познати или да се съсредоточите върху работата. Ако имате нерешени много материални и финансови въпроси, тогава трябва драстично да прекъснете контактите си, които не са свързани с вашата работа. Може би в един момент, ще осъзнаете, че в социалния ви кръг има хора, които крадат вашето време и се отнасят към вас чисто меркантилно.

ДЕВА:

На представителите на зодия Дева през първата половина на седмицата, им предстои добро време за реализация в професията. Благодарение на стабилната финансова ситуация, ще се чувствате по-уверени. Освен това вашите шефове може да обърнат внимание на професионалните ви успехи. Възможно е да получите предложение за повишение. Въпреки това, не бързайте веднага да се съгласявате. Периода също е добър за вземане на сериозни финансови решения и големи покупки.

През втората половина на тази седмицата е препоръчително да обърнете по-голямо внимание на собственото си развитие. Ще имате успех в нещата, в които страстно сте увлечени. Това е благоприятно време за творческите личности, спорт, хобита, сериозно задълбочено самообучение. Ако имате романтична връзка, избягвайте да говорите за финансови проблеми и не давайте скъпи подаръци - това не само няма да укрепи връзката, но, напротив, може да подкопае близките отношения.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Везни, да се съсредоточат върху проблемите на личностното развитие. Може би имате някои слабости които искате да премахнете или положителни качества и умения, които искате да развиете, подобрите. Именно тези въпроси трябва да бъдат поставени на преден план сега, тъй като това време е благоприятно за развитие и усъвършенстване на вашите качества. На първо място, е добре да се заемете с учене, както и разработване на принципни подходи за реагиране на типични житейски ситуации, в които обикновено се губите или се държите по грешен начин. Такава работа върху себе си с подходящи корекции, ще повиши вашето самочувствие.

През втората половина на тази седмица отношенията в семейството могат да се усложнят и особено с представители на по-старото поколение: родители, баби и дядовци. Може би вашите лични желания ще влязат в конфликт с мнението на членовете на семейството, с чийто авторитет сте свикнали да се съобразявате. Опитите да ги убедите, че сте прави, могат да се натъкнат на стена от неразбиране.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион през първата половина на седмицата, ще могат да се докажат в ситуации, които изискват бърза, почти инстинктивна реакция. Няма да се объркате в нито една екстремна ситуация и ще действате напълно адекватно на обстоятелствата. Това е подходящо време за участие в спортове, свързани с елементи на конкуренция, индивидуални бойни изкуства. Добър момент е и за финансови операции с цел изкарване на „бързи пари“. Проблемите със събирането на дългове, също се решат без усложнения.

През втората половина на седмицата се препоръчва да се оттеглите от обществото и да водите затворен уединен начин на живот. В същото време се опитайте да се дистанцирате от хора с тъмно минало и съмнителна репутация. Проблема е, че сега могат да се проявят ваши тайни недоброжелатели, които да разпространяват неверни слухове и клюки, за да навредят на вашата репутация. Не се поддавайте на провокации и запазете спокойствие.

СТРЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, им предстои чудесно време за конструктивен диалог с партньорите. Тук не става въпрос само за общуване с брачния партньор, но и с колегите. Сега ще сте в състояние трезво и обективно да подходите към въпросите, който ви интересуват и да намерите напълно адекватно компромисно решение, което ще се спазва дълго време. Използвайте шанса да укрепите съпружеските отношения и да ги направите по-надеждни и предвидими.

През втората половина на седмицата не се страхувайте да защитавате своите интереси, ако сте сигурни, че сте прави. Също така е добър момент за напредък в кариерата. Това обаче е неблагоприятна седмица за развлечения и забавления. Препоръчително е да се въздържате от посещение на нощни клубове, танцови зали, приятелски събирания. Отсъствието ви от дома може да предизвика негативни реакции от членовете на семейството.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, могат да бъдат особено ефективни в онези въпроси, които изискват отдаденост и постоянни усилия за постигане на целта. Колкото по-методично работите по даден въпрос, толкова по-бързо ще стигне до успешен край. Вашата сила сега е в способността правилно да се организирате и разпределяте времето, с което разполагате. В същото време е важно да поддържате физическия си тонус с редовни упражнения, посещения на фитнес, сауна.

Втората половина на седмицата може да се превърне в проблемно време по отношение на професионалната реализация. Възможно е вашите шефове да бъдат недоволни от бавната ви работа и това да доведе до намаляване на професионалния ви статус. От своя страна може да промените мнението си относно перспективите на настоящата си работа и да започнете да търсите нова.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, ще имат шанс да се проявят в творчеството и да се изяват пред публика. Успешно ще се развиват състезания, конкурси и театрални представления, в които може би, ще пожелаете да участвате. Вашите таланти и способности ще получат одобрението на другите. Това е добър момент публично да заявите за себе си и своите възгледи. Може също така да публикувате своето CV (автобиография), докато търсите работа - тази информация със сигурност ще представлява интерес за потенциалните работодатели и скоро може да ви бъде предложена интересна позиция.

През втората половина на седмицата е препоръчително да се въздържате от дълги пътувания. Това е особено важи, когато пътувате със собствения си автомобил. По това време вероятността от нарушения на правилата за движение се увеличава. В този случай ще е трудно да избегнете контакт със служители на КАТ. А това от своя страна, може да доведе до много чувствителни глоби.

РИБИ:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Риби, ще е свързана с укрепване и стабилизиране на семейните отношения. Може би семейният ви бюджет ще бъде попълнен с нови финансови постъпления. Възможно е някой от роднините да окаже финансова подкрепа. Това е добро време за работа по подобряване на дома, козметични ремонти в определени части на жилището. Също така е чудесно време за задружна работа в градината, на вилата. Ще имате достатъчно време за съвместна работа, както и за почивка на маса със своите близки.

Възможно е по положителен начин да се решат въпроси свързани с наследство на недвижими имоти. Но през втората половина на седмицата, може да се наложи често да променяте плановете си. Проблема е, че сега вероятността от всякакви неочаквани инциденти, технически повреди се увеличава. Например у дома може внезапно да спре електричеството или домакински уред да се повреди и ще трябва да отложите това, което сте започнали, за да разрешите проблема.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук