Седмичен хороскоп 18 – 24 март

4722 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През първата половина на седмицата, трябва да положите усилия за укрепване на личните си отношения с любимия човек. Добър начин да направите това е да потърсите сходни интереси или да се срещнете с общи приятели. Това ще ви помогне да се сближите един с друг. Тази седмица може да се сблъскате с различни изкушения (например любовни и интимни приключения), но сега те едва ли ще доведат до положителни последици, така че не трябва да им се поддавате. През втората половина на седмицата се опитайте да избягвате рисковете, както и участието в колективни авантюри, които сега приятелите могат да ви предложат. Този период е благоприятен за изучаване на езотеричните науки, както и за получаване на някаква тайна информация. Въпроси, свързани с инвестиции и заеми, могат да бъдат разрешени успешно, но само ако не проявявате прекомерна самоувереност.

♉ ТЕЛЕЦ: Разположението на планетите през първата половина на седмицата, предполага възможност за кавги с близки роднини или членове на вашето семейство. Най-често конфликтите ще възникнат по вина на вашия съпруг. Не е изключена и обратната ситуация, когато вашите роднини могат да започнат да обвиняват вашата половинка. Не се препоръчва да решавате тази ситуация с агресия или напоритост - това само ще усили конфликта. Сега си струва да действате по-меко. През първата половина на седмицата, може да получите възможности за издигане в кариерата. Използвайте интуицията си, за да определите кои варианти са най-добрите за вас. Трябва да обсъдите целите си с вашият партньор, през втората половина на седмицата. Може да почувствате, че той или тя се намесва във вашите планове, но не е така. За да избегнете лошите решения, трябва да се вслушате в мнението на любимия човек.

БЛИЗНАЦИ: Възползвайте се максимално от творческата си енергия, през първата половина на тази седмица. Сега може да постигнете известни успехи в творчеството, както и в различни конкурси или състезания. Това време ще бъде богато на романтични срещи, забавления или партита. Но не се препоръчва да се заемате домакински дела сега - те могат да ви дразнят. Оставете ги за по-добро време и посветете този период на почивка и творчество. Втората половина на седмицата е благоприятно време, за грижи за собственото ви здраве. Това е подходящ момент за медицински преглед, тестове, диагностика, както и превантивен курс на лечение. Но всичко това трябва да направите под ръководството на опитни лекари, самолечението през този период е противопоказно.

РАК: Ще може успешно да разрешите проблеми свързани с недвижим имот през първата половина на седмицата. Сега ще може да вземете правилни решения, свързани с ипотека, както и наследство или съдебен спор относно вашето имущество. Не се препоръчва да харчите пари за забавления през този период. В личните отношения се пазете от меркантилност. Вашите чувства, могат да бъдат използвани за материални цели, така че бъдете внимателни! Втората половина на седмицата ще донесе много романтика, вероятността за нови запознанства и любовни срещи се увеличава. През този период обаче не насилвайте събитията: бързият преход на взаимоотношенията към интимен план, едва ли ще допринесе за по-нататъшното им развитие. През този период също, избягвайте участие в хазартни игри и лотарии.

ЛЪВ: За конструктивна комуникация с брачния си партньор, може да изберете първата половина на тази седмица. Вярно е, че сериозните разговори сега трябва да започнат с обсъждане на по-леки теми. Това ще ви помогне да разберете настроението на вашата половинка. Така че, ако той или тя е готов да обсъди проблемите, може да продължите разговора. Важно е да избягвате взаимните упреци, сега си струва да покажете, че цените връзката и се доверявате на партньора си. През втората половина на седмицата може да разрешите всякакви въпроси, свързани с родителите и близките ви роднини, но е крайно нежелателно да въвличате брачния си партньор - това може да развали ситуацията и да попречи на конструктивното й разрешаване. Също така е подходящо време за семейни съвети.

ДЕВА: Основните събития от седмицата, ще са свързани с връзките ви с другите хора. Място и време, ще намерите за всичко: за личните отношения, изградени върху чиста любов и романтика, както и за добре обосновани в практиката, бизнес връзки. Настройте се на това, че във всеки случай и по всеки въпрос, ще трябва да се договаряте с някого. Основното нещо е да не се объркате, тъй като ще имате силно желание да правите бизнес с тези, които ви харесват, а не с тези, които са ви полезни, както и да завързвате романи по сметка, въпреки че в момента би било по-разумно да се доверите на чувствата. В сряда и четвъртък вземайте решения, като слушате здравия си разум, а в неделя най-правилно ще бъде, да се доверите на вашата интуиция.

ВЕЗНИ: Първата половина на седмицата е идеална за всяка творческа дейност. Успех през този период, ще имате и в спорта. Ако сега участвате в спортни състезания, показаните от вас резултати ще надминат очакванията ви. Не се препоръчва само да мислите как да харчите пари, особено ако все още не сте ги спечелили. Финансово планиране може да направите през втората половина на седмицата. Това е подходящ момент да си съставите личен или семеен бюджет. В същото време се опитайте да вземете предвид миналите си разходи, анализирайте за какво харчите най-много пари. Това време е подходящо и за малки покупки. Но се опитайте да намалите разходите си за забавление, особено прекалено скъпите. През почивните дни запланирайте, съвместен отдих с приятели.

СКОРПИОН: През първата половина на тази седмица е по-добре за малко да забравите за своите дела и проблеми и да се опитате пълноценно да си починете. По това време постигането на целите в кариерата и в други области на живота, ще бъде доста трудно. Може да положите много усилия и резултатите ще бъдат почти незабележими. Ето защо първата половина от седмицата трябва да бъде посветена на релаксация и натрупване на жизнена енергия. Може да станете малко по-инициативни през втората половина на седмицата. Ще може да демонстрирате своята ерудиция, да вземете важни решения. Сега не трябва да слушате съветите на роднини, особено ако сте сигурни, че сте прави. Същевременно не се препоръчва разискването и обсъждането на семейни проблеми. Ще мислите по различен начин от останалата част от семейството си.

СТРЕЛЕЦ: Препоръчително е тази седмица, да се съсредоточите върху домашните и семейни дела - това е мястото, където може да постигнете най-голям напредък. В понеделник и във вторник, ще разделите домакинските дейности с удоволствия и отдих извън дома. Сряда и четвъртък, са благоприятни за преместване и декориране на дома. Докато преподреждате дома си, трябва да вземете предвид вкусовете на всички членове на семейството - ще почувствате това, на интуитивно ниво. В петък на първото място, ще бъдат връзките ви с другите хора, ще трябва с някого за нещо да се договаряте. През почивните дни, ще направите нещо глобално в сферата на дома и семейството - от приемане на важен гост, до преместване. Но за това, трябва да се съсредоточите изцяло върху този въпрос и да отхвърлите всичко второстепенно.

КОЗИРОГ: Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. През този период трябва да избягвате рискови и необмислени действия. Сега грубите действия от ваша страна могат да доведат до негативни последици, а в някои ситуации дори да навредят на вашето имущество или здраве. Опитайте се да бъдете много внимателни, ако се налага да работите с електроинструменти и уреди. През този период обръщайте повече внимание на духовното си развитие, морално възпитание. Втората половина на седмицата ще благоприятства общуването с приятели. Често вие сами ще бъдете организатор на вашите срещи и затова от вас зависи да определите причината за събирането и темата за комуникация. Само, обърнете внимание, че сега е по-добре да избягвате разговори с приятели на финансови и парични теми, най-вече не обсъждайте кой и колко печели.

ВОДОЛЕЙ: Седмицата е благоприятна за промяна на хранителните навици и отношението ви към спорта, разработване на идеален ежедневен режим и усвояване на техники, които да ви позволяват бързо да възстановите силата си. Също така е полезна за практически въпроси: печелене на пари, намиране на източници на доходи, пазаруване, правене на различни неща. Понеделник и вторник ще се окажат напрегнати, ще провеждате срещи, ще говорите и ще обикаляте из града. Сряда и четвъртък, са подходящи за планиране: разработване на диета, график за спортни дейности, ежедневен режим. В петък, ще се забавлявате или ще отидете на среща. През почивните дни, ще взимате важни финансови решения, но изчакайте с покупките и пазете любимите си вещи от счупване.

РИБИ: Разположението на планетите през първата половина на седмицата е подходящо за борба с хроничните и тежки заболявания. Лечението, което ще се проведете през този период, ще бъде много ефективно. Не трябва да се самолекувате сега, всякакви процедури или прием на лекарства, трябва да бъдат съгласувани с професионален лекар. Втората половина на тази седмица е добра за учене. В този период обаче си струва да осъзнаете факта, че не всички знания които получавате са верни. Също така е необходимо правилно да подходите към избора за посока на обучението и учителите. През втората половина на седмицата е възможно да получавате новини от далечни роднини, които живеят в чужбина. Между другото, вие сами може да се свържете с тях.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук