Хороскоп за октомври 2022: любов и семейство, здраве, кариера и финанси

4459 преглеждания

Вижте месечния си хороскоп

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака през месец октомври:

ОВЕН:

През октомври интелектуалните способности на представителите на зодия Овен, ще бъдат усилени. Възможни са изкушения и обновяване на силни чувства от миналото. Противоречията не трябва да ви объркват. Трябва да действате разумно и стъпка по стъпка, за да избегнете досадни грешки. През този месец може да се запалите по интересна идея и да я реализирате. Ще започнете да привличате повече хора към себе си. Само бъдете избирателни в срещите.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, трябва да погледнат по-отблизо обкръжението си. Може би, до този момент, не сте успели да забележите човек, който споделя същите интереси като вас. След 5 октомври, ще имате възможност за срещи с интересни хора. Паралелно с това, чувството ви за независимост ще нарасне. Променливите настроения и избухливостта, ще пречат да създадете романтична връзки. Този период ще продължи до средата на месеца. Втората половина на месеца, ще бъдете настроени по-позитивно. Ще сте игриви и готови за мимолетни романи и флиртове. Но резкия преход от едни чувства към други, ще обърка вашата половинка.

Особено ще бъдат изненадани от поведението ви, вашите най-близки хора. В средата на месеца ще имате възможност да съберете приятели и семейството около голяма маса. Семейните трябва да внимават за своите емоции. Разбира се, това ще ви помогне да съживите отдавна забравени чувства и да върнете страстта в интимния си живот, почти без причина. Основното нещо през октомври е да не заглушите нарастващата енергия със своя темперамент. Старайте се, да не пренебрегвате никого при общуване и отделяйте повече време както на физическия, така и на интелектуалния контакт.

Кариера и финанси

Откритостта към другите ще ви бъде от полза, особено през първата половина на октомври. Пречките, които ще се случат през първите седмици, ще доведе до по-благоприятна позиция за тези представители на знака, които са на ръководни позиции. В средата на месеца в работната среда може да възникне напрежение, което да доведе до повишаване на нервността в колектива.

Тези, които се занимават с продажби могат да забележат намаление на сделките. Възможни са противоречия, обусловени от желанието ви за промяна. Ще се борите за справедливост и за връщане на старото положение. В последните седмици на месеца мъдростта ще надделее и конфликтните ситуации ще се разрешат. Само не трябва да пресирате колегите си с вашият авторитет, по-добре е да изчакате истинско потвърждение на вашата правота. Краят на месеца ще бъде добър за тези, които ще сключват големи сделки. Всяка инвестиция в бизнеса, също ще бъде положителна.

Здраве

През първата седмица на октомври, ще се чувствате по-апатични. Трябва да се борите с това, в противен случай ще попаднете в лапите на депресията. На този фон имунната ви система може драстично да отслабне. За да хармонизирате душевното си състояние и да се ободрите, запишете се на танци или фитнес клуб. Правете по-често нещо, което ви носи удоволствие, например слушайте музика, карайте колело, плувайте в басейн. В средата на месеца са възможни леки неразположения, но те няма да ви принудят да отидете на лекар. Ако не искате да се обръщате към официалната медицина, тогава поне вземете под внимание старите изпитани народни рецепти.

През останалата част от октомври няма да има причина да се тревожите за състоянието си, ще сте под надеждна защита. Това време е благоприятно за промяна на имиджа, подобряване и подмладяване на тялото. Болестите ще ви заобикалят, това е чудесно време да посетите санаториум или спа. Ако решите радикално да промените прическата си, направете го след 25-ти.

ТЕЛЕЦ:

През октомври си струва винаги да се придържате към стратегията „първо свършваме работата – след това пълноценно почиваме“. В началото на месеца ви очаква активна работа, която скоро ще бъде заменена от почивка. Общуването с другите ще ви донесе не само материални, но и морални ползи. През октомври ви предстои кратко пътуване.

Любов и семейство

За необвързаните представители на знака, материалното благополучие ще бъде на преден план в началото на месеца. То ще измести грижите за някого и ежедневните задължения. Ще имате достатъчно поводи да се забавлявате и отдалечите от ежедневните проблеми. От средата на месеца, ще се втурнете към любовни срещи, които ще разпалят стари чувства. Обвързаните трябва да бъде прекалено внимателен с подобни приключения, рискувате да направите груба грешка, която ще се отрази на бъдещето.

Краят на месеца ще постави всичко на мястото си. Ще станете по-уравновесени и ще изпитате пълноценно радост и хармония. Дръжте се здраво за вашата половинка, избягвайте гнева, упреците и кавгите с любимите хора. Идилията на семейния живот, ще зависи само от вашето настроение и поведение.

Кариера и финанси

Още в началото на месеца ще получите мощна подкрепа. Стремежът към съвършенство в работата, ще доведе до натоварен работен график. Възможно е да възникнат форсмажорни обстоятелства, бъдете готови за спешни проекти, подготовка на важни документи и отговорни срещи. Успешни ще бъдат сделките, сключени от 13 до 15 октомври. През същия период се пазете от големи разходи, рискувате да направите необмислена покупка, която в последствие да се окаже дефектна.

В последната част на месеца ще имате възможност за подобряване на отношенията в колектива. Възползвайте се от момента, за да привлечете верни приятели и хора, които ще ви помогнат. Тези, които имат собствен бизнес, трябва да обърнат внимание на социалната страна на нещата и да общуват повече с клиентите. Всеки, който се занимава с туризъм или търговия, трябва да вкара в работата нови неща. Конкурентите около вас не спят и лесно могат да ви задминат, ако не направите нещо.

В последните дни на месеца може да бъдете леко разочаровани и да загубите интерес към постигнатите успехи. Опитайте се спокойно да преживеете този период и не си измисляйте несъществуващи проблеми.

Здраве

От 1 до 10 октомври ще излъчвате невероятна енергия. Но ако я харчите необмислено, неизбежно ще се сблъскате с обостряне на хронични заболявания. Трябва да започнете да планирате ежедневието си. Осигурете си достатъчно време за сън и почивка. През почивните дни излезте извън града или отидете на гости при близки роднини.

В средата на октомври, могат да напомнят за себе си хронични заболявания на пикочно-половата система. Пийте много течности и избягвайте алкохола. Ако изпитвате дискомфорт в долната част на гърба, уговорете среща с лекар за да изключете възможните заболявания. Опитайте се да не трупате гняв и други негативни емоции в себе си, в противен случай са вероятни психосоматични заболявания. Опитайте се да споделяте неприятните чувства с близките или ги обсъдете със специалист. Добро време за хармонизиране на вътрешното ви състояние, ще настъпи в последните дни на октомври.

БЛИЗНАЦИ:

Началото на месеца ще се окаже доста напрегнато за представителите на зодия Близнаци, проблемите от миналото могат да напомнят за себе си. Ако самостоятелните опити за решаването им не доведат до успех, тогава потърсете помощ от близък приятел. Бавното движение в работата и отношенията, с времето ще набере добра инерция. Ще са ви нужни много умения и сръчност, същевременно избягвайте резките промени и не се пренапрягайте.

Любов и семейство

В първите дни на октомври необвързаните трябва да бъдат по-внимателни от обикновено. Рискувате да срещнете егоистични, безскрупулни хора, които да се възползват от вашите искрени чувства. Не бъдете прекалено открити и доверчиви. Към средата на месеца, вашият чар ще нарасне, ще станете по-привлекателни и ще може да очаровате когото пожелаете. Самоувереността ще ви помогне да спечелите нечие сърце. Романтичните отношения ще придобият надеждност, а новата връзка ще донесе безпрецедентно удоволствие.

Обвързаните трябва да обърнат по-голямо внимание на семейството и приятелите. Грижите за родителите, ще придобие глобален смисъл. В средата на месеца се погрижете за домашния уют, покажете въображението си. Много от вас най-накрая ще започнат дългоочакван ремонт или ще придобият собствено жилище. Бъдете внимателни в последните дни на месеца, трябва да внимавате какво говорите и правите. Ще се увеличи рискът от скандали и кавги на битова основа.

Кариера и финанси

Началото на месеца няма да е много успешно. Не трябва да поемате трудни проекти и да давате големи обещания. Ще сте склонни към ниско самочувствие и затова е по-добре да отложите финансовите инвестиции и да избягвате авантюристичните предложения. Ще бъдете най-уязвими от енергийна гледна точка, следователно ще сте склонни да привличате хора, които искат да се облагодетелстват за ваша сметка. По това време е по-добре да не планирате публични изяви, тъй като ще бъде изключително трудно да успеете. Ситуацията ще се промени в положителна посока след 12 октомври.

От средата на месеца, всякакви финансови транзакции, преговори и подписване на договори ще бъдат успешни. Тези от вас, които са задлъжнели, ще получат възможност да поправят положението. Най-накрая ще успеете да смените работата или да заминете на дългоочаквано пътуване. След 20 октомври е възможен финансов успех, особено за креативните.

Здраве

През първите дни на месеца може да възникнат проблеми с храносмилането, затова е добре да спазвате диета. Избягвайте напълно пикантните, мазни и пържени храни. Ако почувствате обостряне на стари хронични заболявания, не забравяйте да посетите специалист и да се подложите на преглед. Стресовите ситуации, също могат да се отразят на стомаха. Старайте се да не нервничите и повече почивайте. Ако вашият лекар ви предпише лекарства, отнесете се към това сериозно.

Към средата не месеца, отложете важните въпроси и посетете козметик, превантивният масаж също ще бъде от полза. Времето също е добро за смяна на имиджа. След 20 октомври обаче, може да се появят различни симптоматични нарушения в организма. Време е да се погрижите за нервната си система, по често да медитирате и да се отдавате на релакс. Ако не сте запознати с подобни техники, тогава се свържете със специалист или намерете приятели с подобни интереси. Ако имате симптоми, които ви пречат да живеете нормално от дълго време, свържете се с невролог и следвайте препоръките.

РАК:

За представителите на зодия Рак, октомври ще бъде много противоречив месец. Уединението, ще се редува с желанието драматично да промените всичко и например, да отидете в клуб с приятели. През този месец ще може да демонстрирате дипломатичност и лесно да разрешавате всякакви конфликтни ситуации у дома или на работното място. Непредвидени обстоятелства и неочаквани проблеми, ще ви принудят да се отклоните от набелязания път.

Любов и семейство

За необвързаните началото на октомври обещава нежни чувства и любов. Няма да имате конкретна цел, да намерите партньор. Тази ситуация може да се обърне срещу вас, особено в интимен план. Тези, които до сега не са встъпвали в сериозна връзка, трябва да обърнат внимание на своите познати. Може би сред тях има някой, който отдавна изпитва истински чувства към вас. Опитайте се да бъдете по-внимателни към молбите и очакванията на хората, изпратени ви от съдбата.

Семейните представители на знака трябва да намалят изискванията си, както към себе си, така и към своята половинка. Установените отношения са много важни за вас и ще се стремите да запазите хармонията с всички сили. Опитайте се да изкорените появилата се ревност и бъдете по-малко подозрителни един към друг. За да подобрите отношенията с любимия човек, хвалете го по-често, правете комплименти и приятни изненади. Създайте традиция за семейни събирания и се забавлявайте.

Кариера и финанси

Вашият сложен характер, може да повлияе негативно на много неща. Само онези представители на знака, които работят за себе си, например програмисти, изобретатели, писатели, ще имат късмет. През първата половина на месеца, има шанс да направите изгодна инвестиция и да се отдадете на големи покупки. Ще бъдете пълни с идеи, но ще трябва много да работите, за да ги реализирате. Работете върху своята харизма и чар, това е много важно, за да привлечете нови бизнес партньори и големи инвеститори. Има смисъл също, да поискате увеличение на заплатата.

През октомври, ще се чувствате финансово стабилни. Ще може да се сбогувате със старите дългове и най-накрая да си върнете отдавна забравени пари. В края на месеца се очаква голям приток на средства. Късметът ще бъде на ваша страна.

Здраве

Вашето здраве, ще зависи пряко от вашето емоционално състояние. Може да почувствате, че силно трупате негативна енергия, опитайте се да се отървете от нея, като използвате добре познати психологически техники, например, отпуснете се, вземете вана, слушайте приятна за вас музика. Много от вас могат да си вземат домашен любимец, който да ги пази от негативни емоции.

През октомври трябва да обърнете специално внимание на сърдечно-съдовата система, особено ако имате хронични заболявания. Тези с наднормено тегло, трябва да се изследват и проверят нивата на холестерола. Излизайте по-често на открито и напълнете диетата си с храни, богати на калий. Вместо да тренирате усилено, опитайте се по-често да ходите пеша, да карате колело и да плувате. Този съвет е особено важен за последните седмици на октомври, когато рисковете от наранявания нарастват значително.

ЛЪВ:

За представителите на зодия Лъв през октомври, е важно да се научат да различават истинското от фалшивото. Помислете какви ценности са важни за вас. През този месец ще може да умножите успеха си и да укрепите репутацията си. Мощното ви представяне в социалната и бизнес сфера на живота, ще донесе не само предизвикателства, но и дълбоко удовлетворение от постигнатото. Възможно е да се сблъскате с безпокойство, заради бързите промени около вас.

Любов и семейство

Есента ще насърчи необвързаните към активно търсене на партньор. Вероятно ще сте разочаровани от липсата на взаимност, особено през първата половина на месеца. След 15 октомври ще се разреши някаква неразбираема ситуация, която се е проточила дълго време. Ще станете по-привлекателни и ще получавате често комплименти, както и покани за срещи. Възползвайте се от този момент, за да подобрите личния си живот. Ще бъдете по-свободни в емоционален план и това ще ви помогне да се сближите с човек, към когото не сте безразлични. Бъдете внимателни, защото такива силни промени във вас ще имат последствия. Може безразсъдно да завъртите няколко връзки наведнъж.

Тези, които имат връзка от дълго време, ще се нуждаят от търпение. Не давайте повод за ревност, за да не се карате за дреболии. Съсредоточете се върху това, което вече имате и помислете как да развивате отношенията си в бъдеще. Много от вас, могат да разчитат на предложение за брак. Ако планирате да направите някаква изненада, направете я по-смело и разчитайте само на положителен резултат. Семейните трябва да помислят как да разведрят скучния си живот.

Кариера и финанси

Вашата огнена стихия ще получи активна подкрепа още в началото на месеца, за да стане по-активни и социално адаптирани към всяка среда. Търсенето на партньори, преговори с ръководството и много други активни дела, ще трябва да свършите преди средата на месеца. За да се движите успешно в правилната посока, не стойте на едно място и не се придържайте към обичайните методи. Някои промени ще бъдат твърде значими за вас.

След 20 октомври много неща могат да се обърнат с главата надолу. Трябва бързо да реагирате на всичко, което се случва. Ще успеете да постигнете авторитетна позиция сред колегите и началниците, ако не седите със скръстени ръце. В края на октомври пред вас ще се открият нови възможности. Ако искате да подобрите знанията си, запишете се на курс или участвайте в някакъв вид семинар. Много полезни съвети ще даде човек, когото познавате, не ги оставяйте без внимание.

Здраве

Трябва сериозно да помислите за занимания със спорт. Началото на месеца е идеално време за започване на физически упражнения. Не забравяйте, че тези занимания трябва да ви носят радост, само тогава резултатът ще бъде положителен. След няколко месеца постоянни тренировки, ще забележите не само подобрение на здравето, но и на външния вид.

В началото на втората половина на месец, може да започне да ви измъчва периодично главоболие. Напрежението ще се увеличи, в резултат на което могат да възникнат някои вегетативно-съдови нарушения. Ограничете времето, прекарано пред компютъра, смартфона и телевизора, ходете по-често и се зареждайте с положителни емоции. Преди лягане не забравяйте да проветрите стаята, да я овлажните и да си вземете билкова вана. Алкохола може да предизвика мигренозни пристъпи, така че се опитайте да избягвате пиенето.

ДЕВА:

За представителите на зодия Дева най-приятният период, ще бъде началото на месеца. По това време ще може да си позволите повече от обикновено. Съдбата ще реагира благоприятно на вашите пориви и прояви на индивидуалност. Трябва да постигнете хармония в отношенията с роднините, особено с по-младото поколение. Ще се превърнете в авторитет за някого, което значително ще повиши вашето самочувствие.

Любов и семейство

За необвързаните много в личния им живот, ще зависи от качеството на хората, с които са заобиколени. Трябва да слушате какво казват. Ще ви бъдат дадени много практични съвети, които трябва да приложите в живота. Близо до средата на октомври, ще видите ясна перспектива на личните отношения. Тези, които все още не са сключили брак, трябва да останат верни на любимия човек и да избягват авантюри.

Семейните ще трябва да покажат своята галантност и педантичност. Покажете на вашата половинка своята страст към домакинската работа и се грижете повече за семейството. Подобряването на условията на живот и поставянето на нещата в ред, ще създаде безпрецедентен комфорт за всички у дома, включително и вас. Пикът на доброжелателните отношения в семейството, ще бъде през последните седмици на месеца. Този период е най-благоприятен за организиране на семейни празници.

Кариера и финанси

Ще имате всички шансове да подобрите позицията си за в бъдеще. От вас ще бликат свежи идеи, но за тяхното реализиране ще са необходими повече усилия, отколкото предполагате. Може да споделите откритията си с колеги, но не поемайте прекалено голяма отговорност и не давайте обещания които трудно може да изпълните. Внимавайте какво говорите в колектива. Всичко, което кажете на глас, може да бъде използвано срещу вас.

От 23 октомври до края на месеца не трябва да сменяте работата си или да започвате собствен бизнес, спестявайте повече и бъдете по-скромни. Не забравяйте, че най-доброто за вас предстои. По-добре е да се откажете от дългите пътувания и командировки. Сега нямате нужда от конфликти в работата, затова се старайте да избягвате съвместни проекти и рисковани приключения.

Здраве

Посветете първата седмица на октомври на изследвания и различни прегледи. През този период всяка интервенция ще бъде успешна, а лекарските грешки минимални. Обърнете внимание на състоянието на кожата си, ако забележите неприятен обрив или раздразнение, преразгледайте обичайната си диета. Вероятно вашата храна не е подходяща за тялото.

Към края на месеца трябва да си починете добре. Натрупаната умора може да повлияе на вашето тяло и да събуди хронични заболявания. Ще бъдете склонни към настинки, които лесно могат да прераснат в усложнения. Не се изтощавайте с физическа работа. Ако възникне стресова ситуация в живота, тогава се отнесете към нея философски.

ВЕЗНИ:

През октомври представителите на зодия Везни могат да повишат не само интелектуалното си ниво, но и социалния статус. Ще придобиете нови знания, ще разширите кръгозора си и ще създадете нови запознанства с влиятелни хора. Настъпва благоприятно време, когато ще може да бъдете много успешни и да направите повече за кариерата си. Отделете време за себе си, пазарувайте и актуализирайте гардероба си.

Любов и семейство

Очакват се приятни промени в живота, особено за необвързаните. Най-голяма вероятност за съдбовна среща има през първата половина на октомври. Възможно е вашата симпатия да възникне на фона на общи интереси. Към средата на месеца интимният живот ще се подобри и набере скорост. Не позволявайте тази скорост да ви замае главата. Тези които не желаят сериозни отношения, е по-добре да прекарат времето с приятели, отколкото със случайни партньори.

Семейните трябва да внимават, желанието за разнообразие да не ги отдалечи от семейството. Най-добре е да отделите повече време на вашата половинка и да я обсипете с чувства. Излизайте по-често заедно, срещайте се с приятели, ходете извън града. Дори едно пътуване до далечни роднини ще ви сближи значително. Не се страхувайте, ако чувствата ви временно угаснат, връзката няма да се влоши от това. Трудният период ще започне да се избледнява в последните дни на месеца.

Кариера и финанси

Октомври ще бъде много печеливш за тези, чиято работа е свързана с чужди езици. Освен това, ако отдавна искате да започнете да изучавате чужд език, тогава има смисъл да започнете да го овладявате през първите дни на месеца. През този период, лесно ще ви се отдават дори най-трудните за вас дисциплини. Не се хвалете с вашите постижения пред другите и се опитайте да избегнете обсъждането на бъдещите ви намерения. Успешни ще бъдат и проектите на хора, в сферата на образованието и издателската дейност.

От средата на месеца, ще имате шанс за кариерно израстване. Това е време когато амбициите ви трябва да са на макс. Единствено, финансовото ви състояние може да ви подведе, но бизнес връзките, които ще завържете, ще ви помогнат да го стабилизирате до края на октомври. Влиятелните хора, с които се запознаете, ще ви бъдат от голяма полза в бъдеще.

Здраве

В началото на октомври са възможни проблеми със зъбите. Ако сте отлагали посещението при зъболекар, сега няма да има как да се измъкнете. Заемете се с лечението на своите зъби, в противен случай болката може да ви изкара от строя в най-неудобният момент. Освен това рискувате да получите доста сериозни усложнения, ако не се справите с проблемите сега. Стриктно спазвайте хигиена на устната кухина и яжте по-малко сладко.

През втората половина на месеца, е възможно отслабване на имунната система. За да повишите устойчивостта на вашият организъм, излизайте по-често на открито, яжте повече здравословни зеленчуци и плодове. Спортът ще се отрази положително на ежедневието ви и ще се почувствате в отлична форма. Подобряване на физическото състояние ще настъпи след 22 октомври. Използвайте тази възможност, за да се откажете от вредните навици.

СКОРПИОН:

През октомври представителите на зодия Скорпион трябва да заемат активна житейска позиция, по този начин ще си помогнете да подобрите личния и социалния си живот. Излишъкът от енергия може да предизвика буря във вашата среда. Сега ще сте психически много силни и ще може да устоите на всяка буря по пътя си. Не се отклонявайте от целите си. Разчитайте на вътрешния си глас, а не на думите на многочислените съветници.

Любов и семейство

Началото на месеца може да е изпълнено със скандали, особено за необвързаните. Възможно е изясняване на отношенията и конфликти с бивши любими. През втората половина на месеца, ще бъдете привлечени от шумните компании. Това увлечение ще ви помогне да се срещнете с интересни хора, с които в бъдеще може да станете много близки. Може да сте сигурни, че в чувствата ще срещнете взаимност.

Семейните ще изясняват отношенията си със своята половинка. Вие сте твърде напористи и може да ядосате всеки. Бъдете внимателни в изявленията, в противен случай няма да избегнете голяма кавга с дълго помирение. От средата на месеца решаваща роля във взаимоотношенията ви, ще играе способността да пробуждате в партньора интерес към общите каузи. Най-успешни ще бъдат тези двойки, които имат сходни възгледи за живота.

Кариера и финанси

В началото на месеца ще сте енергични и активни. Желанието да натрупате повече пари, ще ви тласне да щурмувате кариерните върхове, но не трябва да поемате няколко проекта наведнъж, в противен случай, ще ги провалите всички. Не трябва да се паникьосвате, защото през втората половина на месеца ще получите дългочаканите средства. Трябва да работите върху педантичността и точността. Излишните действия могат да повлияят негативно на вашият график. Рискувате да се уморите преждевременно, ако вършите всичко подред.

Старайте се на никого да не доверявате важната информация. Около вас може да се появят много хора, които открито ще ви завиждат. Възползвайте се от почивните дни, за да си починете от колектива. Нервната обстановка ще отшуми към края на месеца. Тези които имат собствен бизнес, трябва да отделят повече време на работата. Около вас има много хора с користни цели.

Здраве

В периода от 1 до 12 октомври, ще сте пълни със сила и енергия, защитните функции на тялото ви ще са в своя пик. Това е подходящо време за пътешествия, защото лесно ще издържите аклиматизацията и дългите пътувания. Ако имате психосоматични проблеми, опитайте се да се свържете с психотерапевт през първата половина на месеца. Резултатът от лечението няма да закъснее.

Втората половина на октомври е неблагоприятна за козметични и подмладяващи процедури. Рискувате да попаднете на нискоквалифициран специалист или да се сблъскате с редица усложнения след процедурата. Отказът от спорт и мързелът, могат да имат негативен ефект върху тялото ви. Рискувате да натрупате излишни килограми. Ако искате да влезете във форма, тогава намерете нещо по ваш вкус, това могат да бъдат танци, колоездене, йога и много други.

СТРЕЛЕЦ:

През октомври представителите на зодия Стрелец, ще придобият лидерски качества в очите на другите. Ще бъдете мотивирани от нещо и ще вдъхновите хората около вас. Стриктно следете за реда и спазването на правилата. За някого ще станете истински авторитет. Способността ви да виждате и усещате проблемите повече от другите, ще бъде оценена по достойнство.

Любов и семейство

Предстоят големи промени в личния ви живот. Началото на месеца ще е изпълнено с изненади и запознанства. Екзотичен избраник ще се появи на хоризонта и ще ви потопи в гама от страстни чувства. Такъв романс, ще донесе усещане за щастие и благополучие. Но не мислете дълго, защото всичко може да се окаже краткотрайно и несериозно. Създаването на семейство е малко вероятно. Но така или иначе до края на месеца, няма да се отървете от ухажори.

Семейните ще се потопят в романтика. Ще искате да общувате повече с членовете на семейството, това ще ви даде морална сила и стимул за съвършенство. Промяната на обстановката е най-добрият начин за укрепване на връзката. Втората половина на октомври ще бъде много забавна. Необходимо е да вземете решение за приоритетите, да не се ядосвате, да оцените вниманието на близките и да укрепите отношенията.

Кариера и финанси

В началото на месеца, ще попаднете във водовъртеж от спорове и дискусии. Особено трудно ще бъде на представителите на знака, чиято работа е свързана с юридическата сфера. Въпреки това ще постигнете голям успех и материален баланс. Добре е, ако във вашия кръг има надеждни хора, които може да помолите за помощ в трудни моменти.

От средата на октомври, у вас ще се събуди бойно настроение. Това ще ви позволи да покорите нови върхове. Може да помолите шефа си за повишаване на заплатата или да поставите дългогодишен въпрос за напредък в кариерата. Ръководството ще ви съдейства. Тези които се занимават с търговия, могат да отбележат подобрение и увеличение на продажбите. В последните дни на месеца ви очакват много приятни изненади. Може да разчитате на печалба, внезапно получаване на "лесни" пари, които не сте очаквали.

Търсещите работа трябва да опитат късмета си в творческата сфера. Ако сте далеч от тази насока, тогава изчакайте, само след няколко седмици късметът ще ви се усмихне.

Здраве

Първата половина на месеца, ще бъде трудна по отношение на психологическото здраве. Стресовите ситуации ще имат голямо въздействие върху вашето тяло. Възможно е да се появят обостряния на отдавна забравени заболявания, особено при страдащите от алергии. Бъдете нащрек, когато излизате извън града или на дълъг път, винаги носете комплект за първа помощ със себе си.

Включете повече зеленчуци и плодове в диетата си. Но тлъстото месо трябва да бъде изоставено в полза на рибата. Такова хранене ще има положителен ефект върху храносмилателната система. В края на месеца рискът от инфекции и натравяния ще се увеличи, затова внимавайте при избора на заведения за хранене, спазвайте хигиената и следете за срока на годност на продуктите.

КОЗИРОГ:

През октомври представителите на зодия Козирог, ще бъдат по-предпазливи към непознати хора. Вие сте на прага на промените и е безсмислено да ги отричате. Приемете себе си обновени и тогава вселената ще отвори вратите си за вас. От рутината можете да преминете към творческа свобода. Много от вас, ще открият интересни духовни качества в себе си.

Любов и семейство

Тези, които вече имат партньор, ще искат да променят нещо в отношенията си. Но не трябва да правете остри завои, тъй като това може да влоши връзката. Явното взаимно неразбирателство с представители на противоположния пол, може да доведе до продължително разочарование. До средата на месеца напрежението ще спадне.

Семейните ще получат подкрепа и разбиране от близките си, само ако преминат през първата половина на месеца без загуби. Брак, основан на материална изгода, най-вероятно няма да преживее кризата, но тези, които искрено обичат своя партньор, ще възприемат това като временно недоразумение.

Необвързаните ще бъдат твърде предпазливи към хората. Не се задълбочавайте в това чувство, в противен случай няма да може да направите дългоочакваното запознанство. Склонни сте към недоверие и подозрения, ако преодолеете това, тогава може да започнете успешна връзка до 20-ти. Първоначалните отношения с интересен човек, ще изглеждат успешни и ще имат голям шанс за продължение.

Кариера и финанси

В началото на месеца ще бъдете натоварени с много отговорности. Може да срещнете някои трудности, в които стар приятел ще ви помогне. Натовареният работен график, ще се отрази на емоционалното ви състояние. Ако почувствате наближаването на нервен срив, вземете няколко дни почивка. Напрежението ще започне да намалява след средата на месеца. Много от вас ще станат необичайно емоционални, както колегите, така и шефа ще забележат това. В резултат, ще ви бъде предложена помощ, която не трябва да отказвате.

След 20-ти има голяма вероятност да бъдете поканени на конференции и презентации, провеждани в неформална обстановка. Трябва да се възползвате от възможността за запознанство с влиятелни хора, които ще бъдат полезни за по-нататъшната ви кариера. Благоприятната атмосфера за срещи и запознанства, ще продължи до 25 октомври.

Здраве

През октомври може да възникнат проблеми свързани със стомашно-чревния тракт. Вероятно е обостряне на хроничен холецистит и панкреатит. В тази връзка е по-добре напълно да се откажете от употребата на алкохол и мазни храни. Възрастните трябва да следят за нивото на захарта. Планирайте посещение при лекар и се подложете на медицински преглед. Не пренебрегвайте посещението при гастроентеролог, особено ако се появят симптоми като киселини, болки в стомаха, оригване и гадене.

За здравето всякакви водни процедури ще са от полза. Трябва да опитате силите си във водните спортове. Запишете се на басейн или аква аеробика, опитайте се в плуването. Но не трябва да правите това против волята си, особено ако подобни занимания не ви допадат. Ходете по-често на парна баня, сауна. Със здравословни проблеми може да се сблъска някой ваш близък приятел или роднини. Разберете колко заразна е болестта, преди да предложите помощ.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей през октомври, трябва повече да вярват в себе си. Имате нужда от мотивация и стимул и през октомври, те ще бъдат предостатъчно. Основното нещо е да не се отказвате и да помните, че всичко зависи от вас. Намерете време за усамотение и разтоварване на тялото. Срещата със стар приятел ще ви помогне да си поемете дъх и да отвлечете вниманието си от належащите проблеми. Някой ще ви помогне да се разберете в себе си.

Любов и семейство

В любовната сфера от време на време, ще възникват дребни недоразумения. Още от първия ден на месеца, партньорът ще стане по-докачлив и може да ви бойкотира, без да обяснява причините. Най-натовареният ден ще бъде 4 октомври. Трябва да покажете сила и мъдрост, за да излезете с достойнство от тази ситуация. Покажете своята храброст и направете първата крачка към помирение. Ако връзката отдавна е изживяла себе си, тогава е по-добре да си вземете почивка за известно време или да прекъснете връзката напълно. Много от вас ще разберат, че им е по-добре сами.

За тези, чиято връзка току-що е започнала, е препоръчително да отделят повече време на партньора, да не пестят комплименти и похвали, дори и без причина. Така ще хармонизирате отношенията с вашата половинка. Трябва да избягвате несериозните връзки. Поради постоянния морален натиск, може да се отдадете на авантюри настрани, но имайте предвид, че това не само няма да ви достави удоволствие, но и ще изостри съществуващите проблеми.

Кариера и финанси

Трудното начало на месеца може да ви даде погрешното схващане, че трябва да смените работата си. Но до средата на месеца ситуацията ще се промени и обстоятелствата ще се подобрят. Научете се да търсите вдъхновение в себе си, за да се справите с трудните проекти.

Финансовата нестабилност, ще ви застави да се тревожите. Ще трябва да пестите от обичайните неща и да се откажете от желаните придобивки. Не се отчайвайте. Ще имате шанс да спечелите допълнителни пари. Може да поискате заем от любимия човек, той ще ви помогне безкористно.

Здраве

До средата на месеца, ще сте склонни към депресия. За да подобрите настроението си, преразгледайте начина си на живот. Просто трябва да спите добре, да се храните правилно и да се движите повече. Откажете се от вредните навици. Не се колебайте да се свържете със специалист, за да разберете причината за вашето неразположение. Много от вас, ще успеят да се отърват от проблемите без медицинско лечение, но някои все пак ще се нуждаят от него. Трябва да ходите повече пеша, да излизате по-често от града и да се научите да се абстрахирате от негативните мисли.

Посветете края на месеца на профилактиката на болестите. Това важи особено за тези, които вече имат сериозни хронични заболявания на опорно-двигателния апарат. Вероятно е време за преглед на гръбначния стълб или планова операция на ставите. През този период, ще има всички шансове да намерите „вашия“ лекар, който ще осигури висококачествено лечение. Следете диетата си и добавете повече млечни продукти, богати на калций.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби през октомври, трябва да повишат своето самочувствие. Вашият успех може да предизвика завист, така че не позволявайте на другите да ви манипулират. Съвсем различен е въпросът с роднините, те ще ви дадат необходимата подкрепа и важни съвети. Вие буквално ще привличате вниманието на другите, използвайте това, за да покажете най-добрите си качества и да завържете интересни запознанства.

Любов и семейство

Приливът на енергия в началото на месеца, ще се съчетава с неувереност, най вече при необвързаните. Страхувате се да правите нови запознанства и да организирате личния си живот. Следвайте съветите на вашите приятели. Началото на месеца е добро за тези, които искат да се срещнат с родителите на избраника или да насочат дата за брак. Може да разчитате на топли отношения и взаимност в новите запознанства. Определено трябва да се възползвате от привлекателността си, която ще се засили между 1 и 10 октомври. Тези, които все още не са официализирали връзката си, могат успешно да насрочат дата за сватба или да заживеят заедно в едно жилище.

Семейните трябва да съхранят своите отношения с близките. Тъй като те могат да станат двусмислени, бъдете снизходителни към тях, активно споделяйте вашите мисли и предположения, които могат да подобрят живота им. Опитайте се да не се намесвате в конфликтите на други хора. В последните дни на месеца може да настъпи рязко влошаване на отношенията. Периодът ще е много напрегнат, старайте се да следите за своите действия и думи.

Кариера и финанси

Не отлагайте работата за утре. Дори ако не ви се мисли за тежките проекти, сега трябва без много мислене да се захванете с тях. Увеличава се вероятността за среща с неприятни хора, които искат да се издигнат за ваша сметка. От 11 октомври ще се отвори възможност за професионално израстване. Стартирането на нови проекти в областта на търговията и рекламата ще донесе безпрецедентен успех. Не забравяйте обаче за конкурентите, които не спят и чакат само вашата позиция да се отслаби. Някои хора от обкръжението ви силно ще ви завиждат и ще се опитат да съсипят репутацията ви.

Втората половина на месеца, за много от вас, ще премине в дълги пътувания. Възможно е да ви предложат изгодна командировка, която значително ще подобри финансовото ви състояние. Възползвайте се от пътуването, за да обмените опит с други професионалисти във вашата област. Възможни са публични изяви, комуникация с клиенти и бизнес партньори. Много от вас, ще искат да опитат силите си в нова област.

Здраве

В началото на октомври няма да се боите от никакво натоварване, но ако се почувствате уморени, ще имате нужда от пълноценна почивка. Ако пренебрегнете правилния сън, рискувате да се доведете до пълно изтощение. Запишете си час при зъболекар, за да решите дългогодишни проблеми със зъбите. Ако отложите посещението си сега, ще се сблъскате с изключително неблагоприятни последици.

През втората половина на октомври трябва да започнете да тонизирате тялото. Опитайте се да спите минимум 7 часа и не избягвайте спортуването. За дамите са подходящи занимания с йога или пилатес. За мъжете ще е добра тежката атлетика. Не забравяйте да правите сутрешни упражнения или джогинг. Вечер взимайте контрастен душ, той подобрява кръвообращението и състоянието на кръвоносните съдове. В края на месеца може да станете хипохондрични от страх да не се заразите с нещо. Ще сте склонни да отхвърляте много от възможностите, които се отварят пред вас.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук