Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас гостуват в Сливница със спектакъла „Всичко или нищо“

2078 преглеждания

Пиесата е част от Национално турне 2020 на Христо Шопов и ще бъде представена в различни градове

Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще играят на сливнишка сцена в спектакъла „Всичко или нищо“. След абсолютния успех на премиерата на пиесата на 7 април 2017 г., тя става част от Национално турне 2020 г. на Христо Шопов зaедно с „Догодина по същото време“ и „ Всяка година по същото време“.

Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.

Почитателите на театралното изкуство в Сливница могат да се насладят на пиесата на 12.03.2020 г., в НЧ „Съзнание - 1907“. Началният час на представлението е 19:00 ч. Билети могат да бъдат закупени на касата на читалището и в мрежата на Eventim.bg.

Допълнителна информация за Националното турне може да намерите тук: www.hristoshopov.com.                                    

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук