Комедията „Ох, тези пари!“ гостува в Своге

200 преглеждания

Билети могат да бъдат закупени на касите на НЧ „Градище-1907”

Постановката „Ох, тези пари!“ ще зарадва почитатлите на теарталното изкуство в Своге. Комедията на френската авторка Флавия Кост ще бъде представена на 20 октомври от 19:00 ч., в НЧ „Градище-1907”. 

В нея участват актьорите Васил Драганов, Марина Мозжухина, Добрина Гецова и Божидар Попчев. Режисьор на спектакъла е Владимир Петков. 

Билетите са на цена 10 лева и 12 лева и могат да бъдат закупени на касите на читалището. Телефон за информация: 0885644055.

Човекът и парите - една чувствителна, конфликтна, дори взривоопасна връзка, стара като света. Вечното противостоене между “да имаш” или “да бъдеш“. Зад този директен сблъсък се крие една съвременна комедия, която е далеч от какъвто и да е поучителен тон, забавлявайки ни върху темата - какво е да си щастлив.

Какво е щастието - да си мултимилионер или да си заобиколен от семейството си и хората, които обичаш? Това е дилемата на Ришар (Васил Драганов), когато разбира, че той е печелившият на големия джакпот. Той дълго се колебае и една вечер събира най-близките си, жена си (Марина Мозжухина), майка си (Добрина Гецова) и своя колега и най-добър приятел Етиен (Божидар Попчев), за да сподели новината.

Един спектакъл за това как привидно незначителни неща могат да преобърнат живота ни, за изпитанията пред онова, което считаме за любов, за разрушителната сила на нещата към които най-силно се привързваме, когато загубим усета за мярка. И разбира се, става дума и за това, колко малко се познаваме един друг и как истинското опознаване настъпва само и единствено преминавайки заедно през силни, разтърсващи събития.

Постановката ще се състои при спазване на епидемиологичните изисквания.

Източник и снимка: Gradishte Kocev

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук