„Маршрутка” с Тончо Токмакчиев и Катерина Евро ще „спре” в Сливница

573 преглеждания

Комедията от Елин Рахнев на сцената на НЧ „Съзнание-1907“

Театър „Иван Димов“ - Хасково и цяло съзвездие от популярни и талантливи актьори ще представят спектакъла „Маршрутка” пред публиката в Сливница. Комедията от Елин Рахнев ще се играе на 22 ноември от 19:00 ч. на сцената на НЧ „Съзнание-1907“.

В актьорския екип на „Маршрутка“ са: Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Диян Мачев, Кирил Ефремов, Стефан Денолюбов, Богдан Казанджиев. Постановката е на Пламен Масларов.

Билетите са на цена 15 лв. и могат да бъдат закупени в канцеларията на читалището.

„Пътуването с Маршрутка не е пътуване, а валс за сетивата, произведение на изкуството, сълзотворен сюжет за кино или театър. То няма нищо общо с пътя, с някаква крайна точка. То е абсурд в абсурда, задръстване в задръстването, кикот в сълзата. То е безцеремонна траектория на живеенето ни, каймак на общественото, тотална анатомия на днес. То няма нищо общо с градския транспорт. Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал. То е като азбука на последните години, като евъргрийн на бъдещето. То е исторически акт“, казва авторът Елин Рахнев.

EspressoNews