„Ролпласт“ с годишен семинар за своите франчайз партньори

1506 преглеждания

Компанията навършва 20 години от своето създаване

Лидерът в производството на PVC, дървени и алуминиеви прозорци, врати и щори в България - „Ролпласт“ организира годишния си семинар за своите франчайз партньори и ключови клиенти. Събитието се проведе на 21 февруари, в столичния хотел „Рамада“. Гости бяха над 250 души от България, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания, Гърция, Италия, Германия и Австрия.

Семинарът бе открит от Светлин Николчев - управител на фирма „Ролпласт“. Той представи новия продуктов каталог, планираните дейности и маркетинговата политика на компанията за 2020 г.

„За мен е гордост да ви съобщя, че тази година е знакова за компанията. „Ролпласт“ прави 20 години от създаването си. За тези години не само, че успяхме да се развием до мащаби, включващи 188 шоурума, 136 франчайз обекта и 50 склада в шест държави, но и непрекъснато се стараем да инвестираме в нови технологии, с които да подобрим качеството на продукцията, да увеличим капацитета и да разширим продуктовото си портфолио“, сподели Николчев.

Думите му за пореден път затвърдиха позицията, че „Ролпласт“ е лидер не само в България, но е разпознаваем бранд и на Балканския полуостров.

В рамките на събитието интерес предизвикаха и продуктово ориентираните лекции. Росен Добрев - регионален мениджър „Продажби“ на Saint Gobain за Югоизточна Европа, представи новите стъкла с подобрени характеристики, с които „Ролпласт“ стартира дейността си през новата година. Светлопропускливост, нисък соларен фактор, намалена отражателност -характеристики, с които стъклопакетите на Ролпласт осигуряват още по-голям комфорт за своите клиенти.

Радослав Бъчваров - директор „Производство“ в „Ролпласт“, представи богатото разнообразие от входни и интериорни врати, а Бисер Китански мениджър „Производство щори и гаражни врати“, обясни подробно техническите предимства на Секционните гаражни врати и Външни ламелни щори.

За Ролпласт:

Създадена през 2000 г. като компания, специализирана в производството и продажбата на външни и вътрешни щори, днес РОЛПЛАСТ е един от водещите производители на прозорци, врати и щори в Европа.

Екипът на компанията, има за цел да отговори на изискванията на всеки клиент като се стреми да му осигури отлично обслужване и избор от богата гама продукти, налагащи стандарти за качество и иновативност.

Следете Ролпласт във фейсбук: https://www.facebook.com/Rollplast.Ltd/

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук