„Луната е на всички“ – един различен музикален спектакъл, представен в Драговищица

803 преглеждания

Спектакълът е насочен към деца и младежи с проблеми в развитието, деца и младежи в риск, и техните връстници

В народно читалище „Георги Сава Раковски1928“, село Драговищица, бе домакин на „Луната е на всички“ – един различен и уникален музикален спектакъл.

Спектакълът е насочен към деца и младежи с проблеми в развитието, деца и младежи в риск, и техните връстници.

Проектът е осъществен със съдействието на Фондация „Помощ на лица с проблеми в развитието“, а екипът работил пряко е в състав: Емилия Михайлова – режисьор-постановчик и хореограф, Цветелина Петрова, Мирослава Асенова и Милена Кънчева.

В спектакъла участие взеха и деца от СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Костинброд, и НУ „Отец Паисий“, с. Драговищица, както и деца потребители на социалните услуги ДЦРДУ и ЦОП „Промяна“, гр. Костинброд.

На събитието присъстваха д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет Костинброд, Александър Ненов – зам.- кмет на община Костинброд, общинските съветници Камелия Велкова, Живко Георгиев и Иван Иванов, Албена Виденова – кмет на село Драговищица и Розалина Виденова – председател на НЧ „Георги Сава Раковски 1928”, с. Драговищица, директори и служители на социалните центрове в град Костинброд, председатели и секретари на читалища.

Д-р Атанас Тенев поздрави децата за прекрасното представяне и напомни колко важно е в днешно време да не се самозабравяме, а да останем себе си.

Заместник-кметът Ненов благодари на децата и на екипа за реализацията на спектакъла и посочи, че Община Костинброд няма да спре да развива социалните дейности и проекти.

Розалина Виденова подчерта, че всички деца са с различни възможности, които всеки трябва да приема.

Емилия Михайлова закри спектакъла като посочи, че всяка дума в спектакъла е послание и напомни, че „Луната е на всички“.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук