Община Костинброд получи отличие в категория „Култура и образование“ на Годишните награди на областния управител на Софийска област за 2016 г

1963 преглеждания

На 22-ри декември, в Заседателната зала на Областна администрация - Софийска област се проведе церемония по връчване  на Годишните награди на областния управител на Софийска област, г-жа Росица Иванова за 2016 г.

Община Костинброд и кмета г-н Трайко Младенов получиха награда в конкурса „Най-успешно работеща община през 2016 г.“ в категория „Култура и образование“. Г-жа Росица Иванова - областен управител на Софийска област връчи на г-н Младенов  грамота и статуетка за особеният принос на община Костинброд в областта на културата и образованието в Софийска област, както и за особено голямото желание, което проявява в развитието на образованието на територията на цялата община.

На церемонията по връчване  на Годишните награди на областния управител на Софийска област,  г-жа Росица Иванова награди най-добре работещите общини, както и най-изявените дейци в областта на образованието, културата, спорта, вероизповеданията, читалищната дейност и медиите.

EspressoNews