„Първа копка“ на цялостната подмяна на водопроводната мрежа в Голяновци

990 преглеждания

Дейностите се финансира чрез програмата на МРРБ

С церемония „първа копка“, на 13 май, в костинбродското село Голяновци, бе дадено началото на цялостната подмяната на водопроводната мрежа. Дейностите се финансира чрез програмата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за подпомагане на общините в Република България, със средства от държавния бюджет при реализирането на инвестиционни проекти за реконструкция, модернизация и изграждане на водоснабдителни системи и съоръжения за подобряване на водоснабдяването на населените места.

На събитието присъстваха кметът на Костинброд Трайко Младенов, неговият заместник инж. Теодора Гогова, кметът на Голяновци Симеон Спасов, кметът на Петърч Борислав Борисов, Стоил Йорданов - началник „ВиК-Костинброд“, Краса Крилашка - директор на ДГ „Пролет“ и Иван Сталев - представител на фирмата изпълнител „Юнайтед пропърти груп“ ЕООД.

Отец Ради отслужи молитва за начало на строителната дейност и освети обекта, а децата от ТС „Хоп-троп“ при НЧ „Елин Пелин-1930“, раздадоха питка за здраве.

Кметовете на Костинброд и Голяновци поздравиха гостите, и пожелаха на строителите успех, бърза и ползотворна работа.

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук