„Сватба със закъснител“ в Костинброд

481 преглеждания

Билети могат да бъдат закупени на касата на НЧ „Иван Вазов - 1947” или в мрежата на EVENTIM

Комедията „Сватба със закъснител“ ще зарадва почитателите на теарталното изкуство в Костинброд. Постановката от Робин Хаудън ще бъде представена на 12 април /вторник/ от 19:00 ч., в НЧ „Иван Вазов - 1947”.

За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат Филип Аврамов, Мая Бежанска, Илияна Лазарова, Христина Джурова и Тони Минасян, който е и преводач на пиесата

Билети могат да бъдат закупени на касата на читалището или в мрежата на EVENTIM.

„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.“.

Източник: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук