"Сватбен маратон" на сцената на НЧ "Христо Ботев 1934"

2002 преглеждания

Билети могат да бъдат закупени от касата на читалището

На сцената на НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище, Драматичен театър – Търговище ще представи най-новия спектакъл в репертоара си  – „Сватбен маратон“ от Виктор Ляпин. Постановката ще бъде на 27 октомври /петък/ от 19 часа. Билети са на стойност от 10 лв. и могат да бъдат закупени от касата на читалището, всеки делничен ден от 08:00 – 18:00 ч.

„Сватбен  маратон“ е съвременна комедия, с  гротескно-абсурдни  елементи.  Действието се развива в малък град в провинцията. Там има фабрика, в която от време на време идват командировани да инсталират машини. И тъй като мъжката част от населението е отишло да печели в големите градове, то останалите жители са предимно жени.

Поредният нищо неподозиращ командирован е примамен от красавицата на града, с която подписва брак, но когато се прибират в дома на младоженката разбира, че неговата булка съвсем не е тази,за която се е оженил.

Постановка и музикална среда – Владимир Петков, сценография и костюми – Галина Абаджимаринова. С участието на Любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров, Сияна  Янева.

ЕspressoNews