„Топ Еко Пелет“ обяви рестарта на своята дейност с концерт в Сливница

1549 преглеждания

Емил Николов, изпълнителен директор на „Топ Еко Пелет“: Гарантираме, че в Сливница ще се произвеждат едни от най-качествените пелети в България

С концерт, който се проведе на 18 август, в производствената база на Топ Еко Пелет, сливнишкото предприятие за производство на пелети, обяви рестарта на своята дейност. Възстановяването на дейността на фабриката стана възможно след като стратегическият инвеститор „Геатерм“ АД придоби собствеността й по-рано тази година.

Концертът бе открит от детска вокална група „Палави ноти“, която зарадва гостите на събитието с изпълнения на популярни детски и поп песни.

Емил Николов – изпълнителен директор на „Топ Еко Пелет“, сподели: „За нас е огромна чест, че „Геатерм“ вече е собственик и възстанови работата на фабриката. Гарантираме на всички клиенти, че тук, в град Сливница ще се произвеждат едни от най-качествените пелети в цяла България. Това е нашата цел, амбиция и причина да инвестираме. Вече сме тук, работим и можете спокойно да поръчате своите качествени пелети на оптимална цена, за да внесете уют и топлина в домовете си, каквото е и нашето мото“.

От своя страна, Васко Стоилков – кмет на община Сливница, заяви: „Радвам се, че в нашия град бизнесът се развива. Убеден съм, че тази фабрика ще има сериозно бъдеще с подкрепата на новите партньори. Надявам се и да отворят много повече работни места като се създаде по този начин един висок стандарт във всяко едно отношение”.

От сцената на събитието, бе обявено че от първи до 10 септември, всеки, ще има промоционална отстъпка от 5% от цената, за всеки, който закупи своите пелети в този период.

Празничният концерт продължи с изпълнения на Трио „Елеганс“, а кулминацията му дойде, когато на сцената излезе поп-фолк дивата Камелия. Преди да представи пред сливнишка публика най-популярните си хитове, тя също поздрави емоционално новите собственици по повод на рестарта на дейността на „Топ Еко Пелет“. Събитието завърши с празнична заря.

„Топ Еко Пелет”  е дървообработваща фирма, учредена през 2018 г. Фирмата е разположена върху площ от 5 000 кв. м, в град Сливница. Суровината, която използва е за производство на пелети е бял бор. Компанията разполага с напълно автоматизирана поточна линия и модерно оборудване. През 2023 г., собствеността й е придобита от „ГЕАТЕРМ“ АД. Само за няколко месеца, новият собственик поднови производството на качествени пелети и е готов да обезпечи нуждите на потребителите на този продукт за Софийска област и региона.

„Топ Еко Пелет” контакти:

+359 887 233 665

e-mail: topecopellet@gmail.com   

http://www.topecopellet.com/ 

https://www.facebook.com/topecopelletltd/ 

linkedin.com/company/topecopellet

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук