11 декември: Много чист, светъл и хармоничен ден

255 преглеждания

Денят е предназначен за земни дела

Понеделник, 11 декември. 27-ми Лунен ден до 6:08 ч. и 28-ми Лунен ден от 6:08 ч. до 7:22 ч. на 12 декември, вторник.

Това е един от най-благоприятните дни на Лунния месец, много чист, светъл и хармоничен ден. Не нарушавайте хармонията с груби действия. През този ден бъдете с приповдигнато настроение, добри мисли и намерения. Денят е предназначен за земни дела – може да си купите нов дом, да направите ремонт, да засадите полезни растения. Денят е благоприятен за медитация, самопознание и отваряне на всички чакри. Може да осъзнаете висшият смисъл на вашето съществование.

28-ми Лунен ден – сънят може да ви заблуди.

Луната  от 10:58 ч. до 13:12 ч. се движи на празен ход.

Отрицателното влияние на Луната когато се движи на празен ход /или няма курс/:

- Не се започва нищо ново, никакво ново начинание.

- Не е желателно да се подписват договори, както и други документи.

- Да не се започват делови разговори или преговори.

- Да не се сключва брак.

- Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъв проект.

- Избягвайте да тръгвате за чужбина.

От 13:12 ч. до 17:33 ч. на 13 Декември, сряда Луната е в знака на Стрелец и ще ни придава идеалистична нагласа и лесно ще разпалва огъна на ентусиазма. В междуличностните отношения лесно ще проявяваме искреност и честност.

Дните са добри за духовна и интелектуална дейност. Благоприятен период за разрешаване на юридически дела, правни въпроси, подаване на жалби и съдебни процеси. Времето е удачно за дълги пътувания, контакти с чужденци. Препоръчителни са лечение и профилактични процедури на белите дробове.

Не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчния мехур и жлъчните пътища, смяна на бедрени стави, дискова херния. Да не се вадят зъби и да не се слагат зъбни протези а така също е по-добре да не се лекуват зъбите.. Кръвопреливания и кръвопускания също не са желателни, поради по-бавно съсирване на кръвта при Луна в знака на Стрелец.

Луната отговаря за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството.

Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристо-лунни.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни - лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук