13 декември: Избягвайте конфликтите и изблиците на емоци

257 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 13 декември. 29-ти Лунен ден до 1:31 ч. Новолуние. 1-ви Лунен ден от 1:31 ч. до 8:33 ч. и 2-ри Лунен ден от 8:33 ч. до 9:37 ч. на 14 декември, четвъртък. През 2-ри Лунен ден не бива да се поддавате на гнева, трябва да избягвате конфликтите и изблиците на емоции. Денят скланя към проява на скъперничество, затова е необходимо всячески да развивате в себе си щедростта и не бива да съжалявате за това, от което се освобождавате. Фазата на Луната е подходяща за диети, а Лунният ден е добър за гладуване и установяване на правилна диета. Добър е за начало на цикъл физически упражнения, включително Йога асани. Препоръчително е да изчистите стомашно-чревния тракт по системата Йога. Също и начало на информационен цикъл. Благоприятно време да почистите от прах или ремонти у дома.

2-ри Лунен ден – сънят няма да се сбъдне.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук