15 ноември: Енергетиката на този ден изисква активност

427 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 15 ноември. 2-ри Лунен ден  до 9:41 ч. и 3-ти Лунен ден от 9:41 ч. до 10:48 ч. на 16 Ноември, четвъртък.

На 3-ият ден след Новолунието Луната може да се види на запад, малко след залеза на Слънцето като тънък сърп. Това е най-подходящото време за начало на нови дейности. Всички процеси и области подвластни на Луната се намират в подем. Енергетиката на този ден изисква активност. Освободете се от негативните емоции и бъдете внимателни към своите реакции при контактите си с хората.

3-ти Лунен ден – сънят е несправедлив.

Луната е в знака на Стрелец до 09:43 ч. на 16 Ноември, четвъртък.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е  приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте  преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава  за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук