16 ноември: Не взимайте прибързани решения, обмислете всичко както трябва

895 преглеждания

Цветовете на този ден са виолетови и индиго

Четвъртък, 16 ноември. 3-ти Лунен ден  до 10:48 ч. и 4-ти Лунен ден от 10:48 ч.  до 11:46 ч. на 17-ти Ноември, петък.

На 4-ти Лунен ден е много  полезно  да си спомните за миналото и да прекарате деня в уединение ако ви е възможно. Не вземайте прибързани решения, тъй като е необходимо да обмислите всичко както трябва.  В този Лунен ден не бива да режете дърва, да късате цветя и други растения с корена. Ден за разходка из гората или парк.

4-ти Лунен ден – сънят е щастлив и ще се сбъдне.

Луната от 00:58 ч. до 09:43 ч. се движи на празен ход.

Отрицателното влияние на Луната когато  се движи на празен ход /или няма курс/:

- Не се започва нищо ново, никакво ново начинание.

- Не е желателно да се подписват договори, както и други документи.

- Да не се започват делови разговори или преговори.

-  Да не се сключва брак.

- Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъв   проект.

- Избягвайте да тръгвате за чужбина.

От 09:43 ч. до 13:29 ч. на 18 Ноември, събота Луната е в знака на Козирог

Когато Луната е в знака на Козирог ще се замислим повече върху материалната страна на живота, върху работата си и ще сме склонни да проявяваме ред и дисциплина. Ще се стремим към умереност, спокойствие и порядък. Периодът е благоприятен за сериозни и добре обмислени дейности, за научна работа и за общуване със специалисти. Дните са добри за екскурзии в планината. Може да се извършва покупко-продажба на недвижими имоти.

Не се препоръчват операции на костите, ставите и колената. Не се лекуват зъби и всичко свързано с тях. Не се правят процедури, свързани с жлъчния мехур, с обмяната на веществата и кожата. Костите в този период са уязвими – стават по-крехки. Когато Луната е в Козирог не се ходи при чакръкчии за наместване на кости или лекуване на гръбначния стълб. Периода е подходящ за операции на стомаха, лечение на гастрит и язва.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси.

Цветовете на този ден са виолетови и индиго.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата.  В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук