18 ноември: Изостря се интуицията, активират се скритите способности

1414 преглеждания

Цветовете на този ден са черен, тъмносин и тъмнозелен

Събота, 18 ноември. 5-ти Лунен ден  до 12:33 ч. и 6-ти Лунен ден от 12:33 ч.  до 13:10 ч. на 19 Ноември, неделя.

6-ти Лунен   ден е добър за научни изследвания, умствени и духовни търсения, за активно усвояване на енергията на Космоса. В този ден се изостря интуицията, активират се скритите способности. Особено ефективни са предсказанията, заниманията с аромати и дихателните упражнения. Ден за придобиване на благодат и любов, смирение и прошка. През шести лунен ден не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, пред себе си или пред другите – всичко трябва да приемате такова, каквото е. Денят е добър за общуване с природата. Добре е през този Лунен ден да чуете мелодичен звън.

6-ти Лунен ден – трябва да запазите в тайна всичко сънувано.

Луната се движи на празен ход от 10:28 ч. до 13:29 ч. и преинава във Водолей. Ще бъде в знака до 16:30 ч. на 20 Ноември, понеделник.

 Дните когато Луната е в знака  на Водолей могат да се очакват  големи изненади. Ще бъдете склонни да допускате грешки, които водят до недобри резултати както в кариерата така и в деловата работа. Възможно е да се самозалъгвате и да не обръщате достатъчно внимание на фактите, да живеете във въображаем свят. Ще сте склонни да се самозаблуждавате. 

Прекрасно време за всичко свързано с техниката и за закупуване на електроника. Добре е за смяна на жилището, за развлечения

 Не се оперират очи, глезени и вени. Не се започва ново лечение и нови лекарства. Имунитета е слаб. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, зрение, слуха, водни и други процедури за стимулиране на кръвообращението.

СЪБОТА се управлява от Сатурн. Ден за усамотение, медитация, концентрация и размисъл. През този ден е добре да се сложи ред не само у дома, но и в собствената душа и мисли. Навестете възрастни роднини. Не се натоварвайте физически.  Натоварванията могат да  окажат неблагоприятно влияние на костната система.

СЪБОТА е почивен ден, но по-добре не организирайте големи празнувания. В краен случай, съберете се с приятели-съмишленици и поговорете за нещо сериозно, по-добре без силни питиета. Струва си сутринта да се заемете с почистване или да почовъркате нещо на вилата, на двора /или балкона/, почетете. Ако отворите учебник - това ще ви донесе по-голям успех отколкото в другите дни!

Цветът на този ден е черен, тъмно-синьо, тъмно зелен.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. Събота – денят на Сатурн, е времето на ядките – орехи, бадеми, лешници. Подходящи са и кестените, сушените плодове, зрелият боб, сините патладжани, черната ряпа, кафето и какаото.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук