20 декември: Времето е подходящо за започване на нови дейности

224 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 20 декември. 8-ми Лунен ден до 12:54 ч. и 9-ти Лунен ден от 12:54 ч. до 13:16 ч. на 21 декември, четвъртък. Денят след квадратурата между Луната и Слънцето е опасен, неговата енергетика влияе крайно отрицателно върху човека. Ден на илюзии и измами. Може да бъдете подложени на тревоги, мрачни мисли и заблуди. Необходимо е съзнателно пречистване на помислите и регулиране на желанията

9-ти Лунен ден – още на следния ден сънят ще се сбъдне. Луната от 0:48 ч. до 04:51 ч. на 22 декември, петък е в знака на Овен. Луната преминавайки през знака на Овен ще ви изпълва с дух на ентусиазъм и с желание за действие. Ще изразявате чувствата и емоциите си моментално и демонстративно. Настроенията бързо ще се променят. Възможно е да нарасне физическата активност и агресията в междуличностните отношения.

Времето е подходящо за започване на нови дейности, за работи, които трябва да бъдат свършени бързо. Избягвайте темпераментните избухвания и спорове.

Периодът е неудачен за встъпване в брак, за нова любовна връзка, за сключване на договори, за парични операции и дългосрочни капиталовложения. Не се оперира мозък, очи, нос, външно ухо, устна кухина и зъби. Не натоварвайте главния мозък. Не се лекуват зъби – вадене, протезиране. Не се реже косата. Не се правят никакви манипулации на ушите. Желателно е да не се правят пластични операции на лицето. Дните са добри за лечебни процедури и операции на бъбреците.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен.В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук