24 ноември: Енергетиката на деня предразполага да се прави добро

776 преглеждания

Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов

Петък, 24 ноември. 11-ти Лунен ден до 15:12 ч. и 12-ти Лунен ден от 15:12 ч. до 15:37 ч. на 25 ноември, събота.

12-ти Лунен ден попада в хубавите дни. Ден на милосърдие и състрадание. Енергетиката на деня предразполага да се прави добро. Не се сърдете, не се карайте – да се помирите след това ще бъде много трудно. Не се само съжалявайте, оплаквате или плачете – може за дълго да останете в това състояние. Това е един от най-добрите дни на Лунния месец за сключване на брак, който ще бъде основан на висшата любов. Добре е да се отиде до извор – водата в този ден притежава силни пречистващи свойства.

12-ти Лунен ден – запомнете този сън.

Луната от 19:41 ч.  до 22:30 ч. се движи на празен ход и преминава в Телец. Ще бъде в знака до 02:41 ч. на 27 ноември, понеделник.

Преминавайки Луната през знака на Телец,  хората се настройват на материалистична вълна. Появява се необходимост от сигурност и от защита. Човек е склонен да проявява чувство за собственост към вещи, към партньори и към финанси. Зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. Човек е възприемчив към красотата на природата и към силата на майката Земя.

При Луна в Телец е препоръчително да се започват дейности, изискващи продължително време за реализация или оставащи трайна следа в човешкия живот - брак, любов, партньорство, съдружия. Добро време за зачатие. Много благоприятен период за процедури, лекуващи кожата на главата, за заздравяване и боядисване на побелели коси. Време за лечение и профилактика на половите органи, за лечение на гинекологични заболявания.

Неблагоприятни дни за поемане на рискове и за дейности изискващи бързо вземане на решения. Уязвими са шията, гърлото, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Да не се пристъпва към хирургически интервенции на тези места. Не се правят операции на гърлото, шията и хранопровода. .Не е желателно да се правят козметични операции за премахване на бенки. Храната да се подбира внимателно, защото има опасност от хранителни отравяния.

ПЕТЪК е денят на Венера – планета на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтиката. Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого. Цветовете на този ден са нежно-розови, небесно-сини и  бледо-зелени.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. През този ден хапвайте грах, сусам, ябълки, сини сливи, череши, вишни, ягоди и малини.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук