25 ноември: Ден за усамотение, медитация, концентрация и размисъл

2173 преглеждания

Не се натоварвайте физически

Събота, 25 ноемвеи. 12-ти Лунен ден до 15:37 ч. и 13-ти Лунен ден от 15:37 ч. до 16:06 на 26 ноември, понеделник.

На 13-ти Лунен ден могат да се проявят стари проблеми. Денят е благоприятен за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация, организиране на контакти. Денят не благоприятства започването на сериозни нови дела. Добре е да се пече хляб.

13-ти Лунен ден – сънят никога няма да се сбъдне.

Луната до 02:41 ч. на 27 ноември, понеделник е в Телец.

СЪБОТА се управлява от Сатурн. Ден за усамотение, медитация, концентрация и размисъл. През този ден е добре да се сложи ред не само у дома, но и в собствената душа и мисли. Навестете възрастни роднини. Не се натоварвайте физически. Натоварванията могат да окажат неблагоприятно влияние на костната система.

СЪБОТА е почивен ден, но по-добре не организирайте големи празнувания. В краен случай, съберете се с приятели-съмишленици и поговорете за нещо сериозно, по-добре без силни питиета. Струва си сутринта да се заемете с почистване или да почовъркате нещо на вилата, на двора /или балкона/, почетете. Ако отворите учебник - това ще ви донесе по-голям успех отколкото в другите дни.

Цветът на този ден е черен, тъмно-синьо, тъмно зелен.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. Събота -– денят на Сатурн, е времето на ядките – орехи, бадеми, лешници. Подходящи са и кестените, сушените плодове, зрелият боб, сините патладжани, черната ряпа, кафето и какаото.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук