27 ноември: Периодът е добър за обмен на информация

371 преглеждания

Не започвайте през този ден никакви важни дела

Понеделник, 27 ноември. 14-ти Лунен ден до 16:41 ч. и 15-ти Лунен ден от 16:41 ч. до 17:25 ч. на 28 ноември, вторник.

На 15-ти Лунен ден се активизират тъмните сили, затова през този ден сме особено уязвими психически. За хората с нестабилна психика и емоции този период е неблагоприятен. Не започвайте през този ден никакви важни дела. Може да имате тежки сънища.

15-ти Лунен ден – не разказвайте на никого този сън.

Луната до 02:41 ч. на 27 ноември, понеделник е в Телец и преминава в Близнаци, ще бъде в знака до 08:55 ч. на 29 ноември, сряда.

Периодът е добър за обмен на информация. Време за срещи и контакти. Бъдете внимателни и не вземайте необмислени решения и не правете прибързани изказвания. Подходящ момент за общуване и осъществяване на различни видове връзки.

Периодът е неблагоприятен за всичко свързано с любовта, брака и партньорството. Не купувайте недвижимо имущество и не продавайте. Внимавайте да не ви излъжат или измамят.

Когато Луната преминава през знака на Близнаци не е благоприятна за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

 Не се препоръчва операция на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Не натоварвайте ръцете, плещите. Не правете маникюр и педикюр. Отбягвайте задушни помещения. Добре се отразява всяко енергийно и водно лечение

Луната отговаря за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството.

Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристо-лунни.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни – лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук