29 ноември: В този ден може да намерите идеалната любов

179 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Сряда, 29 ноември. 16-ти Лунен ден до 18:18 ч. и 17-ти Лунен ден от 18:18 ч. до 19:18 ч. на 30 ноември, четвъртък.

17-ти Лунен ден е добър за начало на нови и важни дела, празненства и тържества. Добър ден за сключване на брак, който ще се крепи върху любовта. В този ден е необходимо да съблюдавате чувство за мярка, тъй като деня носи голямо количество неконтролируема енергия и съдържа много изненади. Желателно е деня да прекарате в срещи и контакти, веселие и общуване. В този ден може да намерите идеалната любов.

17-ти Лунен ден – още на същият ден сънят ще се сбъдне

Луната от 08:55 ч. до 18:02 ч. на 1 декември, петък е в знака на Рак.

През това време е възможно да сте по-емоционални, обидчиви и чувствителни. Не нанасяйте емоционални рани на другите, а проявете самоконтрол. Силно се изявява майчинския инстинкт. Сънищата са пророчески.

Дните са подходящи за зачеване на дете и семейни работи. Добро начало за водене на съдебни дела.

Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Препоръчва се и благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата. Да се лекуват камъни - бъбречни и жлъчни. Вадене на зъби и слагане на протези

Не се оперира хранопровод, стомах, задстомашна жлеза, жлъчка, черен дроб, млечни жлези. Не се подлагайте на био енерголечение.

Дните са добри за начало на строителство на нов дом, преселване и за вземане пари на заем.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук