3 януари: Ден на мъдростта, на получаване и използване на знанията

259 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 3 януари. 22-ри Лунен ден продължава до 00:28 ч. на 4 януари, четвъртък. Това е ден на мъдростта, на получаване и използване на знанията. Енергетиката на този ден засилва умствените способности. През този ден е особено добре да се усвояват нови знания, да ви идват нови идеи, решения и е по-лесно да се гадае бъдещето. Бъдете алтруисти, учете другите, предавайте опита си, подготвяйте ученици. Проявявайте щедрост или просто натрупвайте знания. 22-ри Лунен ден – не се опитвайте да разгадавате този сън.

Луната от 02:48 ч. на 3 януари, сряда до 14:41 ч. на 5 януари, четвъртък е в знака на Везни. Това са дни, в които започва да цари дух на хармония и желание за партньорство. Ставаме миролюбиви и във взаимоотношенията има по-малко конфликти. Хармонията става необходимост. Ще се стремите да бъдете привлекателни, да се обличате добре и да сте с балансирано поведение.

Подходящо време за бракосъчетания и общуване с приятели. Така също добър период за покупко-продажба на предмети на изкуството, музикална апаратура, мебели.

Дните са благоприятни за лекуване на уши и зъби, за посещение на фризьорски или козметичен салон. Когато Луната е в знака на Везни. Не се препоръчват операции на бъбреците, околощитовидните и околобъбречни жлези, пикочен мехур и пикочни легенчета, поясните прешлени. Уязвима е кожата – не се правят манипулации, а само процедури за разкрасяване. Да не се изстискват пъпки, брадавици и циреи. Уязвима е ендокринната система, особено панкреаса. Диабетиците трябва да спазват строга диета. Дните са благоприятни за лекуване на уши и зъби. Неудачно време за търговия с движимо имущество. Необходимо е повишено внимание при шофиране.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания – макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук