4 декември: Ден на мъдростта, на получаване и използване на знанията

270 преглеждания

Не планирайте сериозни и отговорни задачи

Понеделник, 4 декемвеи. 21-ви Лунен ден до 23:36 ч. и 22-ри Лунен ден от 23:36 ч. до 0:38 ч. на 6 декември, сряда.

Това е ден на мъдростта, на получаване и използване на знанията. Енергетиката на този ден засилва умствените способности. През този ден е особено добре да се усвояват нови знания, да ви идват нови идеи, решения и е по-лесно да се гадае бъдещето. Бъдете алтруисти, учете другите, предавайте опита си, подготвяйте ученици. Проявявайте щедрост или просто натрупвайте знания.

22-ри Лунен ден – не се опитвайте да разгадавате този сън.

Луната от 05:51 ч. до 18:36 ч. на 6 Декември е в знака на Дева.

Периодът когато Луната е в знака на Дева, благоприятства практическата реализация на замислите. През тези дни човешкия ум е склонен към повече критичност и аналитично мислене. Появява се желание за самоусъвършенстване и вътрешна необходимост от анализиране на събитията. Хората усещат подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, чувствата и действията си. Време, в което човек се замисля за здравето си и за режима на хранене.

Подходящо време за занимания, изискващи точност, акуратност и концентрация на вниманието. Дните са подходящи за оформяне на парични документи, за финансови и банкови операции. Започнатите диети дават добри резултати. Да се използват повече плодове и зеленчуци овкусени с растителни масла. Преминаването на Луната в Дева, е време, добро за процедури по пречистване на кръвта и черния дроб. Добре е за лекуване на кожни болести.

Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Не бива да се правят планови операции на органите в коремната кухина. Да не се вади апендиксът, освен при остра криза.

Луната отговаря за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството.

Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристо-лунни.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни - лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук