4 януари: Не се подавайте на гняв

221 преглеждания

Цветовете на този ден са виолетови и индиго

Четвъртък, 4 януари. 22-ри Лунен до 0:28 ч. и 23-ти Лунен ден от 0:28 ч. до 1:31 ч. на 5 януари, петък. 23-ти Лунен ден попада в „тежки дни”. Ден на илюзии, коренни реформи и склонност към глупави постъпки, кавги, авантюри. Не се подавайте на гняв. Това е ден за защита на дома, който трябва да се изчисти и наръси със светена вода, пречистете с огъня на свещ прага на дома си, опушете помещенията с тамян и индийски благовония. 23-ти Лунен ден – запомнете този сън. Луната до 14:41 ч. на 5 януари, петък е в знака на Везни.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси. Цветовете на този ден са виолетови и индиго.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук