5 януари: Добър ден за активна творческа работа, за лечение и укрепване на здравето

1164 преглеждания

Посветете деня на срещи и отношения, изградени на основата на любов

Петък, 5 януари. 23-ти Лунен ден до 1:31 ч. и 24-ти Лунен ден от 1:31 ч. до 2:37 ч. на 6 януари, събота. Този Лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. Това е време на разрушаване на старото и създаване на новото. През този ден е добре да започнете нови дела, да осъществите глобален проект. Денят е свързан със строителството. Добър ден за активна творческа работа, за лечение и укрепване на здравето. Особено полезни в този ден са физическите натоварвания. Добре е да излезете сред природата, да приготвяте и приемате отвари от билки.

24-ти Лунен ден – щастлив сън.

Луната се движи на празен ход от 13:42 ч. до 14:41 ч. и преминава в Скорпион. Ще бъде в знака до 23:10 ч. на 7 декември, неделя.

Когато Луната е в знака на Скорпион, страстите и желанията стават крайни. Податливи сте на мимолетни преживявания и склонни към манипулиране на близкото обкръжение. Междуличностните отношения са трудни, поради липса на отстъпчивост, ревност, повишена чувствителност към обида, капризност и нежелание да се проявят добродетели. През тези дни не са желателни пътувания, сменяне на жилище, както застраховане и социално осигуряване. Не се правят операции на правото черво и половите органи. Не се срязват апцеси. Противопоказни са водни процедури и лечение при екстрасенси. Не се режат бемки. Обострят се депресиите и психическите разстройства. Бъдете внимателни. Добре е да се практикува йога и дишане. Периодът е добър за лечение на ендокринната система, гърлото, горните дихателни пътища, хрема. Може да се оперират сливиците.

В този период, страстите и желанията стават крайни. Хората са податливи на мимолетни преживявания и склонни към манипулиране на близкото обкръжение. Човек проявява отмъстителност и злопаметност. Стремеж към налагане.

Подходящо време за правене на планове, интензивна научна работа, изнасяне на лекции и доклади, проява на компетентност. Дните са благоприятни за покупка на автомобил, техническо оборудване, продукти, произведени от металорежещата и металообработващата промишленост. Периодът е добър за лекуване на ендокринната система (без простатата) и на горните дихателни пътища. Могат да се правят операции на сливиците.

През тези дни не са желателни пътуванията. Да не се сменя жилището и да не се извършват мероприятия по застраховане и социално осигуряване. Не е подходящ период за даване на заеми и за активни полови контакти. Неблагоприятно време и на половите органи. Водните процедури са противопоказни. Съзнателно за операции на правото черво (само при остри кризи) отношение и контрол на чувствата, защото човек е податлив на депресии. Да не се гледат филми на ужасите.

ПЕТЪК е денят на Венера – планета на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтиката. Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого. Цветовете на този ден са нежно-розови, небесно-сини и бледо-зелени.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. През този ден хапвайте грах, сусам, ябълки, сини сливи, череши, вишни, ягоди и малини.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук