6 декември: Не се поддавайте на гняв

146 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 6 декември. 22-ри Лунен дендо0:38 ч. и 23-ти Лунен ден от 0:38 ч до 1:40 ч. на 7 декември, четвъртък.

23-ти Лунен денпопада в „тежки дни”. Ден на илюзии, коренни реформи и склонност към глупави постъпки, кавги, авантюри. Не се поддавайте на гняв.Това е ден за защита на дома, който трябва да се изчисти и наръси със светена вода, пречистете с огъня на свещ прага на дома си, опушете помещенията с тамян и индийски благовония.

23-ти Лунен ден – запомнете този сън.

Луната от 15:51 ч. до 18:36 ч. се движи на празен ход.

Отрицателното влияние на Луната когатосе движи на празен ход /или няма курс/:

- Не се започва нищо ново, никакво ново начинание.

- Не е желателно да се подписват договори, както и други документи.

- Да не се започват делови разговори или преговори.

- Да не се сключва брак.

- Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъвпроект.

- Избягвайте да тръгвате за чужбина.

От 18:36 ч. до 05:36 ч. на 9 декември, събота Луната е в знака на Везни. Това са дни, в които започва да цари дух на хармония и желание за партньорство. Ставаме миролюбиви и във взаимоотношенията има по-малко конфликти. Хармонията става необходимост. Ще се стремите да бъдете привлекателни, да се обличате добре и да сте с балансирано поведение.

Подходящо време за бракосъчетания и общуване с приятели. Така също добър период за покупко-продажба на предмети на изкуството, музикална апаратура, мебели.

Дните са благоприятни за лекуване на уши и зъби,за посещение на фризьорски или козметичен салон.

Когато Луната е в знака на Везни. Не се препоръчват операции на бъбреците, околощитовидните и околобъбречни жлези, пикочен мехур и пикочни легенчета, поясните прешлени. Уязвима е кожата -не се правят манипулации, а само процедури за разкрасяване. Да не се изстискват пъпки, брадавици и циреи. Уязвима е ендокринната система, особено панкреаса. Диабетиците трябва да спазват строга диета.

Дните са благоприятни залекуване на уши и зъби.

Неудачно време за търговия с движимо имущество. Необходимо е повишено внимание при шофиране.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна еприказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайтепреговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимаваза дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук