Behr-Hella Thermocontrol България с отличие за „Работодател на годината 2019“

2195 преглеждания

Компанията получи и приз в категорията „HR стратегия на годината“

Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) България получи две отличия на годишните награди Employer Branding Awards 2019, организирани от b2b Media. Компанията спечели призове в най-оспорваните категории – „Работодател на годината“ и “HR стратегия на годината“ в конкуренцията на над 50 компании, които се включиха в надпреварата. В мащабното състезание на конкурса BHTC България успя да впечатли журито с цялостната си политика и стратегия за грижа за служителите си и за привличане, изграждане на лоялност и задържане на таланти.

„Двете награди означават много за целия екип „Човешки ресурси“ и за всички служители на BHTC България. Фактът, че кандидатурата на ВНТС се състезаваше и бе отличена сред водещи финансови, банкови и софтуерни институции с дългогодишна история и добра познатост на пазара на труда у нас, е голямо признание за нас. ВНТС е нова компания за България; ние все още работим активно по изграждане на работодателската марка и разпознаваемост. Двете награди доказват, че работим в правилната посока, опитвайки се да правим нашите служители щастливи и доволни на работното си място. Очевидно усилията ни се оценяват, което ни кара да изпитваме удовлетворение от добре свършената работа през годините и ни мотивира да работим още по-ентусиазирано“, сподели мениджърът „Човешки ресурси“ на BHTC България Станка Стоянова.

През 2015 г. BHTC дава старт на своята дейност у нас със 120 служители. Към днешна дата те са над 600, а с откриването на новото разширение на завода, което предстои още тази година, компанията ще открие над 250 нови работни места.

BHTC България е инвеститор с визия за развитието и доброто бъдеще на своите служители и техните семейства. Цялостната социална политика и ангажираност към персонала, програмата „В името на по-добро качество на живот“, грижата за здравето и благосъстоянието на работещите в компанията, както и на техните семейства, стимулирането на мотивацията и дългосрочното професионално развитие на екипа са доказателство за високата значимост и отговорност, която BHTC отдава на човешкия капитал. 

EspressoNews

Тагове