Rock TV, Code Health и Nova News HD са новите телевизионни канали в програмната схема на NET 1

1363 преглеждания

Rock TV, Code Health и Nova News HD са новите телевизионни канали в програмната схема на софийския телеком NET 1. Те заемат мястото на RCK, FLN и Discovery Showcase HD, поради едноличното решение от праводържателите да се преустанови излъчването им. От 04.01.2021 г. се спира излъчването на Канал 3, като той се заменя с Nova News.

Всички клиенти на услуга Телевизия на NET 1 вече могат да се насладят и на още три канала в основната програмна схема.

ТВ канал CINEMANIA HD e специализиран български филмов канал, предназначен за широка зрителска аудитория. Каналът предлага разнообразен подбор от игрални и документални филми и сериали, като голяма част от тях се излъчват премиерно на телевизионен екран в България.

Селекцията на заглавията в програмата е основана върху максимално широк географски, тематичен и жанров спектър (комедии, мелодрами, трилъри, криминални, исторически и приключенски филми), с акцент върху съвременното европейско кино, създадени от утвърдени режисьори и с участието на популярни звезди.

ТВ канал LOVE NATURE 4K* ще зарадва всички почитатели на природата с научнопопулярни филми в изключително 4К качество на картината.

ТВ канал NASA TV 4K*  ще позволи на зрителите да станат част от магията на космоса с живи предавания на изстрелвания и кацания, разходки на астронавти в космоса, пресконференции, гледки от Международната космическа станция и много други впечатляващи събития и гледки в 4К качество!

Пълната програмна схема на NET 1 за цифрова телевизия може да намерите ТУК, а за интерактивна телевизия - ТУК.

Ако имате въпроси, NET1 са на линия:

- На 0700 35 035

- На info@net1.bg

Чат с NET1

- Във всеки магазин на NET1

Магазинът на NET1 в гр. Божурище се намира на: бул. „Европа“ №20, "градинката на Божура" и е с работно време от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа; телефон: 0899691414, имейл: bozhurishte@net1.bg.

Полезни връзки:

Уебсайт на NET1: http://www.net1.bg

Официална Фейсбук страница на NET1: www.facebook.com/net1.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук