West Gym Костинброд отбелязва една година с парти на 17 февруари

4904 преглеждания

Празненството ще започне в 20:00 часа и е с вход свободен за всички

Спортен център West Gym Костинброд отбелязва първата си годишнина на 17 февруари. По повод рождения си ден, най-модерният фитнес и спа център в града е подготвил вечерно парти за жителите и посетителите на Костинброд. Празненството ще започне в 20:00 ч. и е с вход свободен за всички.

В приятна обстановка, с много музика и танци, гостите ще могат да опитат диетични лакомства и фитнес продукти от партньори на центъра, както и да участват в томбола с големи награди. Всички фенове на залата, ще си тръгнат и със спортни тениски на West Gym.

„Ще работим нормално до 20:00 ч., за да могат спортуващите да проведат редовните си занимания. След това всички са поканени да отпразнуваме заедно една страхотна година от откриването на центъра“, споделя Димитър Велков, управител и собственик, пред екипа на EspressoNews.

Димитър се занимава със спорт от ранна детска възраст и споделя, че за него това е начин на живот. Разказва, че идеята за изграждане на фитнес зала в града е дошла съвсем спонтанно, в разговор с вуйчо му:

„Щастлив съм, че две години по-късно, моята мечта вече е реалност, благодарение на страхотното ми семейство и смело твърдя, че залата ни, въпреки, че е извън София, не отстъпва по нищо на столичните. Даже напротив. Оборудвана е с уреди от най-висок клас, предлагаме и услуги, като солариум, сауна, различни видове масажи, тренировки с професионален фитнес инструктор и голямо разнообразие от групови занимания като: спининг, канго джъмпс, пилатес, табата, народни танци, а скоро и бокс. Опитваме се да възпитаме любовта към спорта у подрастващите и ги стимулираме да изберат здравословния начин на живот с ученически месечни карти, предлагаме и специални отстъпки за служители на реда. Радвам се, че това място ни превърна в едно огромно семейство, което се разраства с всеки изминал ден и в залата влизат хора на всякаква възраст и с различно ниво на подготовка - както професионално занимаващи се, така и напълно начинаещи в спорта."

Никога не е късно да избереш активния начин на живот, доказва го и Камелия Велкова, майка на три деца и инструктор по Канго Джъмпс и Пилатес в центъра: „Станах инструктор и по двата вида занимания на 44 г. Основният ми мотив беше, че спортът е едно от най-важните неща, за да се чувства човек щастлив и пълноценен. Исках да покажа на хората, че независимо дали са млади или в по-напреднала възраст, трябва да се грижат за своето тяло и здраве. Сили да се справя с това предизвикателство ми даде и мечтата на моя по-голям син Димитър - да създаде невероятно място за спорт, което да се конкурира с едни от най-престижните столични фитнес зали.“

За заниманията, които води, Камелия споделя, че има индивидуален подход към всеки, който е решил да посети часовете й: „Удоволствието от тренировката на един инструктор е пряко свързано с удоволствието и удовлетвореността на хората от проведеното занимание. За мен е достатъчно да видя в очите им радостта, че са се справили с упражненията и че са доволни от себе си.“

Сред инструкторите в центъра е и Крис Гълъбов, на 26 г., професионален треньор и състезател по бокс, сертифициран треньор по фитнес и бодибилдинг, специализирал в оптимизиране на хранителните навици и тренировъчни методи. „През последните 15 години съм се занимавал с десетина спорта, но вече над 10 години сърцето ми е отдадено на бокса, а от около една година и на хип хоп танците.“ Крис е персонален фитнес инструктор в залата, води заниманията по Спининг, а скоро ще провежда и тренировки по Бокс:

„Спортната зала притежава завидно оборудване, колегите ми са прекрасни, а клиентите свежи и разноцветни, което създава една изключително позитивна и вдъхновяваща социална среда. За всички, които се чудят дали ще се справят, стъпвайки във фитнес центъра - не се бавете, а започнете още днес активен начин на живот. Очаквайте професионално отношение - независимо от нивото ви на подготовка, ще получите задълбочено разясняване на техника на упражненията, методи и принципи на трениране и оптимизиране на лайфстайла и хранителните навици. Ако решите да се включите в групово занимание по спининг, очаквайте по-динамична среда - високо интензивно кардио натоварване, движения под ритъма на музиката и разбира се, много приятни емоции. Скоро ще започнем да провеждаме и традиционни тренировки по бокс, където можете да очаквате индивидуален подход към начинаещи и към състезатели.“

Страстта към народните танци на посетителите на центъра предава Емилия Димитрова, завършила Националното училище за танцово изкуство: „Елате в центъра, дори да не сте спортували досега. Ще се докоснете до нещо различно, ще усетите уюта и комфорта на залата ни и гарантирано ще се почувствате на правилното място. Като човек отдал се на изкуството, чувствам професията си като призвание и се опитвам всячески да предам на хората усещането за свобода, което танците носят, да ги накарам да почувстват енергията и магията на движенията. Искам да знам, че идват в залата с удоволствие, разпускат, презареждат и си тръгват удовлетворени от това, което правят тук.“

Надя Гугушанска е сертифициран инструктор по Табата, HIIT и TapouT XT. В залата Надя води часове по Табата: „Спортът за мен започна преди години като хоби и се превърна в начин на живот. А Табата определено беше любов от първи опит. Ако решите да се включите в груповата тренировка, очаквайте високо-интензивно, интервално натоварване. Плюсовете от заниманието са, че бързо и ефективно ще изгорите мазнините и ще стегнете мускулатурата. Постигат се невероятни резултати, тъй като изгарянето на мазнини е не само по време на тренировката, а продължава и след нея. Разкриват се и се надграждат характер и воля, увеличава се силата и се придобива увереност. Очаквам ви!“

Актуална програма на заниманията следете на Фейсбук страницата: West Gym Костинброд

Повече за центъра:

Спортен център West Gym Костинброд се намира на адрес: гр. Костинброд,. ул. Ломско шосе 90. Работното време на комплекса е без почивен ден от 07:00 до 22:30 часа. Близо 1000 кв. метра е цялата площ центъра, който е разположен на два етажа. На първия етаж е фитнес залата с бягащи пътеки, кростренажори, гребни тренажори, велоергометри, степери, гладиатори и още много различни най-модерни тренировъчни уреди. На първия етаж се намират и солариум, бар и рецепция. На втория етаж се намира залата за групови спортни занимания, съблекални, стая за масаж и сауни за мъже и жени.

В Костинброд отвори врати нов спортен център

© Copyright - EspressoNews

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на статията, без разрешение от страна на EspressoNews, е забранено. Снимките са предоставени от West Gym Костинброд за ползване само и единствено от EspressoNews.

Последвайте EspressoNews във Фейсбук