Александър Ненов бе избран за член на управителния съвет на Асоциацията на българските градове и региони

523 преглеждания

На 11 и 12 април в град Казанлък се организира Национален зелен форум на тема „Интегриращата роля на общините в Зелената трансформация и дигитализация“

Заместник - кметът на община Костинброд Александър Ненов бе избран за член на управителния съвет на Асоциацията на българските градове и региони /АБГР/
На 11 и 12 април в град Казанлък се организира Национален зелен форум на тема „Интегриращата роля на общините в Зелената трансформация и дигитализация“.
Община Костинброд е сред четирите партньора на проекта “Активни граждани за енергийно независими общини”.
Основната цел на проекта е повишаване на гражданската осведоменост в общините Трявна, Дряново, Костинброд и Панагюрище и енергийната демокрация, посредством колективни действия за подкрепа на енергийния преход. Осъществява се с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по Фонд Активни граждани България в рамките на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство – www.activeciticensfund.bg.
Основната цел на проекта е повишаване на гражданската осведоменост в общините Трявна, Дряново, Костинброд и Панагюрище и енергийната демокрация, посредством колективни действия за подкрепа на енергийния преход.

Източник и сн.:  Община Костинброд