Арт събитие, кино на открито и джаз концерт в Костинброд

816 преглеждания

Вижте кога ще се проведат събитията

Арт събитие, лятно кино и джаз концерт ще зарадват жителите и гостите на Костинброд тази седмица.

На 18 юни, петък, от 17:30 часа, Община Костинброд ще проведе арт събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“.

Художественото предизвикателство ще се проведе на открито, сред красивата и пленителна атмосфера на язовир „Маслово“, намиращ се в едноименния квартал в града. Участниците ще създават своя шедьовър под напътсвията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино.

Кино под открито небе ще зарадва любителите на филмовото изкуство. На  18 юни, от 21:15 часа, на язовир „Маслово“ ще бъде представена българската комедия „Летовници“. Входът за събитието е свободен.

В комедията участват дузина звезди на българското кино и театър като Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Филип Аврамов и други.

Филмът е съвременна комедия и разказва историите на различни хора, които отиват на почивка и попадат заедно в един малък семеен хотел на морето. Всички искат да преживеят едно щуро лято, но попадат в доста непредвидени ситуации. Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.

На 19 юни, от 20:00 часа, на площад „Иван Вазов“, с Костинброд, любителите на музиката ще могат да се насладят на спектакъла на Велека Цанкова и Михаил Йосифов Комбо - „Аз, този луд джаз“. Входът за събитието е свободен, а в прoгрaмaтa на концерта сa включeни aрaнжирaни бългaрски и чуждeстрaнни пoпулярни пeсни, кaктo и извeстни джaз стaндaрти.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук