БГ Дуетът с онлайн концерт "8 песни за Жената" по случай 8 март

2628 преглеждания

Остават броени часове до премиерата на "8 песни за Жената". Един музикален проект, който създадохме с голяма емоция и страст. И няма как да е иначе защото го посвещаваме на нейно величество Жената"

БГ Дуетът, в състав Милчо Соколов и Кирил Веселинов, ще излъчи днес онлайн концерт "8 песни за Жената", по случай празника на жената 8 март:
 
"Остават броени часове до премиерата на "8 песни за Жената". Един музикален проект, който създадохме с голяма емоция и страст. И няма как да е иначе защото го посвещаваме на нейно величество Жената. Красивата... Ефирната... Противоречивата... Влюбената... Интелигентната... Шармантната... Силната... Българката...", съобщават с вълнение от дуото.
 
Премиерата на концерта е от 18:30 часа на адрес: www.facebook.com/rayonbankya
БГ Дуетът ще зарадва почитателите си и с музикална седмица, посветена на жената. За повече информация следете: www.facebook.com/bg.dueta

БГ Дуетът изказва огромна благодарност към всички приятели на българската музика, благодарение на които "8 песни за Жената" е факт:
 
"Адмирации към: д-р Александра Александрова - заместник-кмет на Район "Банкя", за идеята и възможността за заснемане на концерта, на Десислава Василева - управляващ директор на „Idea PR & Advertising“, за съпорта, на „Art Production Company“ – за техническата реализация, на Мирослав Николов – за качествения саунд, на Иван Куманов – за ефектното осветление, на Владимир Савчев – за страхотната видеореализация и не на последно място на НЧ "Христо Ботев – 1934", че приеха предизвикателството да бъдат своеобразен домакин на концерта, който е и част от Календара с културните събития на Столична община за 2021 г."
 

Снимка: БГ Дуетът

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук