Бизнесът в община Костинброд се увеличи с още една нова фирма

2166 преглеждания

Бизнесът в община Костинброд се увеличи с още една нова фирма. На 4 октомври 2021 г., отвори врати новият цех, който е с предмет на дейност внос, износ, пакетаж и търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти. Вносът на охладена и замразена риба се осъществява от Гърция, Испания, САЩ, Канада, Норвегия и др. Посредством дейността си по предлагане на широко разнообразие от висококачествени рибни продукти  - „Вастон II“ ООД. Фирмата заема значителен пазарен дял в търговията с риба, рибни продукти и деликатеси в страната, като непрестанно се стреми към допълнително разширяване както на вътрешните, така и на външните пазари. 

„Вастон II“ ООД разполага със собствена база, включваща цех за разфасовка и пакетиране, складови пространства, няколко хладилни камери и собствен хладилен транспорт, намираща се в град Костинброд.

На откриването на цеха, собственост на „Вастон II“ ООД,  присъстваха кметът на община Костинброд - Трайко Младенов и неговият заместник Александър Ненов.

Литургия за здраве се отслужи от отец Дамян и отец Николай от храм „Св.Св. Кирил и Методий“, гр. Костинброд.

След водосвета гостите разгледаха новата производствена база като собственикът разказа всяко едно помещение за какво ще служи.

„Вастон II“ ООД e основана през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. София. Фирмата отговаря на всички изисквания на европейските стандарти, а именно: добри производствени практики (ДПП), система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция (HACCP) и  FSSC 22 000 - международен стандарт за управление на качеството и  безопасността на храните.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук
 
 
 
 

Тагове