Благодатна хармония за Близнаците, за Везните - любов и романтика

1315 преглеждания

Любовен хороскоп за всички зодии

Дните от Велики Вторник до Великден ще донесат благодатна хармония за Близнаците, за Везните - любов и романтика, Стрелецът ще изпитва новия си партньор, любовна суматоха в живота на Рака.

От Велики Вторник до Великден хороскопът сочи:

Овен
Овните може да се чувстват като изгубени и това настроение ще е за всеки аспект от живота им, включително и любовта. Колкото повече се фокусирате върху това нещата да се случват по вашия начин, толкова повече разочарования ще имате. Не може да накарате някого насила да изпитва емоции към вас, нали? Възможно е да жертвате твърде много от себе си от страх да не загубите определен човек. Пуснете това, което ви мъчи.

Телец
Има вероятност половинката ви да крие нещо от вас, което логично ще доведе и до вашето разочарование. Не пропускайте да обсъдите въпроса, колкото и да е неприятен. Ако сте необвързани, има вероятност за комуникация с някого, който ще ви допадне, човек свързан с работата ви. Хубавото е, че сте готови да проявите интерес как може да се развият взаимоотношенията ви.

Близнаци
Когато Венера се движи през вашия знак, вие имате всички предпоставки да привлечете хармония и любов в живота си. Обвързаните Близнаци ще могат да се насладят на приключения не само в спалнята, но и на хубави разговори с любимия човек. Необвързаните представители на зодията ще обсъждат въпросите за любовта с близки приятели.

Рак
Объркване и напрежение в любовния живот на Раците. Някои от вас може да се изкушат от флирт на работното място или пък не. Рисковано е, дори да сте необвързани. Помислете добре преди да действате, защото е малко вероятно от това да се получи романтична връзка. Ако имате партньор до себе си, не е изключено той да попада в ситуация на флирт, което ще покачи напрежението между вас.

Лъв
Любовното настроение ще е приповдигнато за обвързаните представители на зодията, които ще се радват на романтика, но само ако се постараят да си я осигурят. Необвързаните Лъвове също няма да скучаят, защото ще имат подкрепата на планетите, без значение дали вече изпитват емоции към някого, защото може да ги очаква и интересно запознанство.

Дева
Ако отскоро сте във връзка, то любовният ви живот може да се окаже напрегнат, защото половинката ви иска нещата да се случват не по вашия начин. Възможно е да се чувствате ограничени, без лично пространство. Важно е да преразгледате цялата ситуация, за да няма дискомфорт и за двете страни. За необвързаните Деви седмицата може да се окаже интересна и да започнат комуникация с някой, който ще им допадне.

Везни
Марс се движи през вашия сектор на романтиката, което ще добави повече разнообразие в любовта и романтиката ви. Ако сте необвързани, няма да липсва внимание към вас, а и сексуални приключения. Обвързаните Везни има вероятност да започнат седмицата с напрежение, но в края ѝ, взаимоотношенията с партньора ще се балансират и дори ще станат по-вълнуващи.

Скорпион
Тези от вас, които са обвързани ще успеят да подобрят връзката си. Въпроси свързани с финансите, интимните нужди на всеки един от вас, какви усилия трябва да се вложат, ще бъдат на дневен ред. Хубавото е, че ще мислите в една посока, а хармонията в комуникацията ще направи интимния живот в спалнята по-приятен. Необвързаните Скорпиони ще помислят върху това колко дават от себе си към човек, който е привлякъл интереса им и дали получават желаното.

Стрелец
Срещате се с някого отскоро? Мислите ви определено ще създадат един сценарий, който ще доведе до напрежение. Може би този човек не е достатъчно добър за вас, може би ще иска да ви контролира? По-добре се отървете от негативизма и следвайте естествения ход на събитията. Ако вече сте във връзка, заслужава си да поработите върху комуникацията с партньора и романтиката във взаимоотношенията ви.

Козирог
Слънцето ще се насочи към Плутон във вашия знак, а това означава, че няма да сте склонни на компромиси и ще искате да контролирате всичко. За съжаление, това може да се отрази на любовния ви живот и то не в положителен план. Ето защо обмисляйте добре всяка дума и действие. Тези от вас, които търсят половинката си, ще фокусират вниманието си върху здравето и красотата, подобрявайки външността си с режим на хранене и спорт, дори в домашни условия.

Водолей
Водолеи, имате невероятни възможности за страст и романтика! Венера се движи през вашия любовен сектор, докато Марс е във вашия знак. Тази невероятна енергийна комбинация прави любовния ви живот много по-вълнуващ. Вниманието на любимия човек към вас ще се повиши. Ако сте необвързани, нищо няма да ви спре да флиртувате.

Риби
Обвързаните представители на зодията ще се радват на една хармонична любовна седмица. Комуникацията с любимия човек ще върви гладко. Ще се наслаждавате на компанията си, положителните вибрации ще са навсякъде. Самотните Риби също няма да скучаят, тъй като флиртове няма да липсват.

Източник: 24novini.bg Снимка: pixabay.com

Последвайте EspressoNews във Фейсбук