Благотворителен концерт и базар „С вяра в доброто“

1004 преглеждания

Благотворителната инициатива е в подкрепа на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1922“ гр. София

Коледен благотворителен концерт и базар по надслов „С вяра в доброто“ ще се проведе на 15 декември, в НЧ „Христо Ботев 1934“, гр. Божурище. Благотворителният базар е с начален час 17.00 ч., а концертът ще започне в 19.00 ч.

Благотворителната инициатива е в подкрепа на възстановяване на сцената и залата на НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1922“ гр. София, кв. Модерно предградие. Всеки, който желае да подкрепи каузата, може да го направи по следните начини:

- Да дари за базара кулинарни изкушения, коледни сувенири и подаръци, ръчно изработени бижута, декупажи, нови книги и картини. Допълнителна информация за това как можете да се включите в базара, ще получите от Борислава Васкова, на тел.: 0898 461 259. Адресът за изпращате на предметите е: офис на Еконт или Спиди в гр. Божурище, за Ивона Тумбалова – тел.: 0885 103 533 или Борислава Васкова – тел.: 0898 461 259. желание да се включи в базара да се свърже с

- Да си купи покана и присъства на концерта. Поканите са на стойност 5 лв. и могат да бъдат закупени от Борислава Васкова, Ивона Тумбалова, Даря Михалкова или на място, в деня на концерта.

Сред изпълнителите, които ще подкрепят благородната кауза са: Симона Загорова, Марина Тошич, Андреас Ефтимиу, танцова школа „Хоро“, детска вокална група „Палави ноти“, ученици от СУ „Летец Христо Топракчиев“, гр. Божурище и др.

Допълнителна информация за инициативата може да намерите на Фейсбук страницата на събитието.

„Читалището е типично българска обществена институция, която изпълнява учебно-просветителски функции и самодейност. Обикновено читалищата се състоят от библиотека и клуб по интереси, където се развиват най-различни дейности от любителски школи по народна и модерна музика, народни и модерни танци, спорт, чужди езици!

Народно читалище „Св. Св. Кирил и Методий 1922“ разполага с най-голямата зала за район Връбница и Люлин, но залата тъне в разруха... Знаем, че има много каузи за болни хора, знаем, че много деца и възрастни разчитат на Вашата подкрепа и Вие им я давате!

Днес ние също искаме помощ от Вас! Помощ да възстановим сцената и залата на едно сто годишно читалище, сцена на която някога са се изявявали и пак ще могат да се изявяват всички деца и възрастни, които участват в школите към читалището, а и не само те!“, споделят организаторите на Фейсбук страницата на събитието.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук