Българската национална телевизия - официален медиен партньор на театралния фестивал в Сливница

1715 преглеждания

Българската национална телевизия стана официален медиен партньор на Европейския фестивал на пътуващия театър. Както вече сме ви информирали, престижното театрално събитие ще се проведе в периода 05-ти -11-ти октомври 2015-та година на изцяло обновената сцена на народно читалище "Съзнание-1907 г." в гр. Сливница.

Мисията на фестивала е: да предостави сцена за изява на талантливи аматьорски формации от България и Европа; да насърчава мултикултурния диалог, да стимулира културния обмен и обмяната на професионални идеи между творци и артисти от различни краища на Европа; да запознае българската публика с постиженията на европейския театър.

Събитието се провежда с ексклузивното партньорство на община Сливница, под патронажа на кмета Васко Стоилков. Oрганизатор на Европейския фестивал на пътуващия театър е No Limits Group Ltd.

Творчески директор на фестивала е популярният и обичан режисьор Николай Гундеров.Днес той се нарежда сред най-обичаните и успешни режисьори в Чехия, където билетите за неговите постановки свършват много преди датата на самото представление.

Европейският фестивал на пътуващия театър и община Сливница подкрепят домакинството на Българската Национална Телевизия на Международния Детски Песенен Конкурс Евровизия 2015. Детският Песенен Конкурс Евровизия 2015 се организира за първи път в България и ще бъде най-мащабната телевизионна продукция в България реализирана досега. Конкурсът ще се проведе на 21 ноември в София и ще пренесе атмосферата от зала Арена Армеец до домовете на 20 милиона зрители по целия свят. Ще бъде детска планета!

Източник: www.slivnitsa.bg