В Годеч продължава записването за регламентирано предаване на стари и неработещи електроуреди

991 преглеждания

Желаещите могат да направят заявка за безплатно посещение на мобилна група

Продължава записването на желаещи да предадат регламентирано стари и неработещи електроуреди в община Годеч. Това съобщават на официалния си сайт от местната администрация.

Уредите, които можете да предадете, за да бъдат рециклирани, са: печки, перални, телевизори, хладилници, компютри, монитори, климатици, ел. инструменти, прахосмукачки, мобилни телефони и всякакви други електроуреди и всякакви други електроуреди, уточняват от Общината.

Всички желаещи могат да направят заявка за безплатно посещение на мобилна група до посочен адрес, която ще ги извози за рециклиране. Заявки могат да се подават на тел. 0729/98051 или на място в Община Годеч, стая 122 - Емилия Николова. Необходимо е да посочите име, адрес, телефон за връзка и вида и броя на електроуредите, които ще се извозват

„Да запазим природата чиста! Не изхвърляйте безотговорно старите и неработещи електроуреди, а спечелете от тях. Системата за разделно събиране на стари електроуреди намалява потенциалните опасности за човека и природата.“, призовават от Община Годеч.

Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук